• tisdag 17 oktober 2017
  • Familjeannonser
  • Lunchguiden
  • Grannar
  • Lokus
  • XTRABONUS
  • Lohts
  • JobbPlus - Östergötlands nya mötesplats för dig som söker jobb och nya möjligheter
Fotbollen som medieobjekt & relationen pre... Mirzas fotbollsblogg Mirzas fotbollsblogg
Vädersponsor:

Åsa Sjöbergs blogg

Kärt återseende!

Mitt förra blogginlägg försvann visst... gör ett nytt försök:-)

Igår strålande sol, idag snöblask och regn. Precis som vädret ska vara så här års. Men det är vår i luften, och jag älskar´t!

Nu kan man frossa i tulpaner, och det gör jag. Passar på att njuta av dem så länge de finns.

Igår gjorde jag nåt jag inte gjort på länge. En stil i grupp med ett gäng goa tjejer från Västerlösa utanför Linköping. Det här var vardagsmat för mig under tio års tid, när jag jobbade för fullt som stylist med många olika stylinguppdrag, innan det blev sång och tv-program för hela slanten. Sen har tiden liksom inte räckt till för stylingjobben riktigt. Så det var himla kul att damma av kunskaperna och prata kroppsformer, proportioner, stilpersonlighet och hur man får ihop en bra basgarderob. Många skratt och ännu flera klädbyten hann vi med under timmarna tillsammans. Tack alla goa tjejer och Bodil Sjöberg för en riktigt kul em tillsammans med er! 

Dottern lånade min Iphone häromdan. Och tog några bilder på saker hon gillar. Fint va?!:-)

Paolo Roberto hälsar på i Arkösund!

NU på onsdag har Åsa i skärgården säsongspremiär!! (Inte 11 oktober som jag skrivit tidigare...)

I första programmet träffar jag före detta proffsboxaren och värstingen Paolo Roberto, nu för tiden framgångsrik tv-profil, krögare och författare. Vi möts vid Arkösunds hotell i Norrköpings skärgård. 

Nu på onsdag från kl 18 i 24nt och 24corren!

Livet på en pinne

Solen lyser och termometern visar just nu +17 grader ute. Underbart sensommarväder!

Samtidigt jobbar jag med några av höstens och vinterns projekt. Bilderna får tala för sig själva:-)

Mitt i höstrusket bjuder vi på sköna sommardagar i vår vackra skärgård! Den 11 oktober har Åsa i skärgården säsongspremiär i 24nt och 24corren! Du möter kända profiler som Marika Lagercrantz, Paolo Roberto, Bengt Baron, Maria Rolf, Niclas Pajen Persson, Putte Nelsson m fl. Enjoy!

Gillar kontraster

Just nu pendlar uppdragen mellan skärgårdsprogram för 24nt och 24corren till "Julpartyt" på Flygeln och Luciatåget i Norrköping.

Härligt med kontraster tycker jag. Den 11 oktober har tredje säsongen av programserien "Åsa i skärgården" premiär. Först ut är tv-profilen Paolo Roberto. Han har ju öppnat restaurang i Norrköping. Men han har verkligen gjort en resa i livet som är värd att berätta. Kaxig kille kanske du tycker? Javisst. Men bakom den där kaxigheten finns en hel del annat. En varm och enkel kille som är tokig i sina barn. Jag är väldigt glad att presentera Paolo som min första gäst av elva spännande gäster ni får möta nu i höst och vinter. Vi möttes i Arkösund och vid Arkösunds hotell en solig och blåsig sommardag i början av juli. 

Missa inte premiärprogrammet på 24nt och 24corren onsdagen den 11 oktober! Reprisering söndagen samma vecka! Du kan även se programmet på webben efter premiären, nt.se och corren.se.

Från Östgötaskärgården till Flygeln i Norpan! Är stolt projektledare för Julpartyt med Barbados, Axel Schylström, Eleonor Léone, Melanie Taylor och Elin Saanum! What a show!!

Nu är hösten här...

Har alltid gillat hösten. Men just nu skulle jag gärna behålla sommaren lite till! Det slog om så snabbt. Därför känns det lite extra skönt att sitta framför datorn och titta på programmen vi spelade in i somras. De är under redigering av bästa Tomas Petersson, och på onsdag ska jag förhoppningsvis kunna sätta alla "speakar" i studion hos Björn Holmström. Drog på mig en förkylning under semestern som inte velat ge sig riktigt. Men på onsdag kör vi! Är så nöjd med programmen, alla gäster jag fått möta och alla platser i skärgården vi haft som inspelningsplatser. Premiären är den 11 oktober! Med skådespelaren Marika Lagercrantz!

Den här bilden är från Fyrudden. Sångerskan Maria Rolf njuter av solen:-)

På plats i studion hos Björn i Linköping. Då lät jag rätt täppt i "däsan", men nu är snoret snart borta...!

För mig funkar det betydligt bättre att sjunga förkyld än att prata. Så några konserter har jag klarat av, riktigt kul som alltid!

Här i Brunnskyrkan i Söderköping, med Classe. Anne-Marie Karlsson, NT, skrev om "liten konsert som blev stor succé." Det tackar vi för!

Gänget...:-)

Fredrik Ingå och jag gjorde en konsert i Skärkinds kyrka under Östgötaveckan. Alltid lika kul att jobba med Fredrik!!

Här med Lili Stenmark, en av Östergötlands klart coolaste kvinnor. Som har sitt galleri i Skärkind.

Nu laddar jag om för julshow på Flygeln. Och mycket annat... 

Sköna sommar!

Det är skönt med semester!! Vi har haft tre veckor tillsammans med familjen. En av veckorna drog vi till Sardinien med barnen, min mamma, syster och man. Extrem värmebölja, men vi hade en underbar vecka i Italien. Välbehövlig sådan!

Nu är jag laddad för en spännande höst med nya uppdrag!

Åsa Sjöberg är sångerska, programledare och utbildad stylist.                                                                                                 Kul att just du hittat hit till min blogg! Jag heter alltså Åsa Sjöberg. Mamma till Edvin och Elsa, sambo med sångaren & musikern Claes Lövgren. Min blogg är en salig blandning av både allt jag pysslar med och hur livet ter sig för övrigt.

Sportbloggar

Kultur- & nöje

Livsstil

Övrigt

Politiker

Frågor om våra bloggar?

Behöver du komma i kontakt med oss angående våra bloggar?
Mejla till bloggar@ostgotamedia.se