• lördag 18 november 2017
  • Familjeannonser
  • Lunchguiden
  • Grannar
  • Lokus
  • XTRABONUS
  • Lohts
  • JobbPlus - Östergötlands nya mötesplats för dig som söker jobb och nya möjligheter
Fegt bara förnamnet Lasse Stjernkvist (S) Lasse Stjernkvist (S)
Vädersponsor:

Åsa Sjöbergs blogg

Maria Rolf vid Fyrudden

Just ju jobbar jag med flera väldigt roliga projekt. Det är Luciatåget i Norrköping, Julpartyt på Flygeln i Norrköping och så Linköpings stora nyårsfirande på Borggården i Linköping. Det är en skön kombo att samtidigt jobba med programmen vi spelade in i skärgården i somras. Speciellt nu i november när det blir mörkare och kallare ute. 

En riktigt fin sommardag i början av juli träffade jag sångerskan Maria Rolf från dansbandet Titanix. Vi sågs vid Fyrudden i Gryts skärgård. Maria bor ju i Valdemarsvik så det passade perfekt att ses där. Programmet sänds imorgon kväll på 24nt och 24corren från kl. 18 i slingan. Repriser på lördag! Och så ligger programmet ute på webben fr o m imorgon, på nt.se, corren.se och mvt.se.

Ett skönt och personligt snack med Maria precis vid havet längs med kajen på Fyrudden. Tack Ola och Liselott på Fyruddens Mat & Logi för möjligheten att få göra programmen här! Och tack till Valdemarsviks kommun och Ängens blommor!

Bengt Baron på besök!

Det var speciellt för mig att få möta OS-medaljören och numera företagsledaren Bengt Baron. Han simmade hem OS-guldet på 100 m ryggsim i Moskva 1980. Hela Finspång gick man ur huse för att hylla honom och Pär Arvidsson när de kom hem till lilla Finspång igen. Då var jag sju år. Jättestort för Finspång så klart! Två OS-medaljörer i samma OS, en makalös prestation.

Nu, 37 år senare, är Bengt med som gäst i ett av mina sommarprogram. Det är stort för mig. Han kom till Kalvholmen Camping, som drivs av entreprenörerna Lennart och Britta Andersson, en mulen förmiddag i början av juli. Det gick inte att ta miste på glädjen i hans ögon över att komma just dit. Här hade han campat med sin familj flera gånger under uppväxten, och kom fortfarande ihåg vilka klippor han dök ifrån. Det visade sig också att Britta gått i samma klass som Pär Arvidsson i Finspång. Världen är rätt liten ändå.

Bengt är inte en person som vill vara offentlig hur som helst. Han har tackat nej till flera stora tv-produktioner. Därför var jag så klart extra glad att han ville gästa vårt program. En genuin och varm intervju, som speglar precis den fina själ Bengt är.

Tack för förtroendet Bengt! Trevlig tittning! Hoppas ni gillar programmet!

 

Niclas Persson på slottet!

En strålande fin sommardag i slutet av juni mötte jag LHC:s lagkapten på slottet Husby Säteri i Sankt Anna skärgård. Niclas Persson, elithockeyspelare med internationell karriär, som varit med och spelat hem VM-guld för Sverige, trivdes som fisken i vattnet. En lugn och stadig kille med fokuset inställt på att fortsätta lira hockey även efter 40. Ett spännande möte med mycket hockeysnack, livet efter hockeykarriären, familjeliv och kärleken till hemstaden Linköping. 

Tusen tack till Fredrik och Irene Wastesson på Husby Säteri! Vilken pärla i Sankt Anna skärgård!

Programmet sänds ikväll på 24nt och 24corren, från kl 18 i slingan. Repriser nu på lördag. Du hittar även programmet på nt.se, corren.se och mvt.se. 

Det går bra för Linköping nu! Grattis till LFC som kammat hem guldet för andra året i rad!!

En stjärna på slottet!

Tusen TACK för all positiv respons på vårt premiärprogram med Paolo Roberto som gäst vid Arkösunds hotell!

Nu på onsdag möter jag en stjärna på slottet! Skådespelerskan Marika Lagercrantz är min gäst och passar även på att fira sin födelsedag vid vackra Mauritzbergs slott i Arkösunds skärgård. En fantastisk kvinna med en historia att berätta.

Missa inte mitt möte med Marika Lagercrantz i "Åsa i skärgården" nu på onsdag! På 24nt och 24corren från kl 18 i slingan! Repriser sänds på lördag! Du kan även se programmet på nt.se, corren.se och mvt.se.

 

Här är några somriga bilder från inspelningen med Marika vid Mauritzbergs slott. Tack till Liisa Lipsanen och till Upplev Norrköping! Den fina sommarbuketten är från Ängens blommor.

Säsongspremiär för Åsa i skärgården!

Vi har Sveriges vackraste skärgård här i Östergötland tycker jag! Att få skapa tv-program i den här fantastiska miljön är en ynnest. Och att få möta intressanta personer just här är ren och skär lyx. Just idag sänds vårt första program med "Åsa i skärgården" för den här säsongen. Möt tv-profilen, författaren och kocken Paolo Roberto i vackra Arkösund och vid Arkösunds hotell. Ett intensivt och ärligt samtal med Paolo om utanförskap, kriminalitet, framgång och kärleken till sina barn. Programmet sänds från kl 15 i 24nt och 24corren. Det ligger redan ute på webben; på nt.se och corren.se.

Tack Upplev Norrköping, Arkösunds hotell och Ängens blommor för att ni gjorde detta program möjligt!

Länk till dagens artikel om programmet:

 

http://www.nt.se/kultur-noje/ny-sasong-av-populara-programmet-om4855572.aspx

Länk till programmet:

http://www.corren.se/webb-tv/?clip=om4849808

 

 

Åsa Sjöberg är sångerska, programledare och utbildad stylist.                                                                                                 Kul att just du hittat hit till min blogg! Jag heter alltså Åsa Sjöberg. Mamma till Edvin och Elsa, sambo med sångaren & musikern Claes Lövgren. Min blogg är en salig blandning av både allt jag pysslar med och hur livet ter sig för övrigt.

  • Mest lästa bloggar
Östgötahockey

Sportbloggar

Kultur- & nöje

Livsstil

Övrigt

Politiker

Frågor om våra bloggar?

Behöver du komma i kontakt med oss angående våra bloggar?
Mejla till bloggar@ostgotamedia.se