Är monopol bra ? Reidar Svedahl (L) Reidar Svedahl (L)
Vädersponsor:

Åsa Sjöbergs blogg

Putte Nelsson på besök vid Husby Säteri!

I säsongens sista "Åsa i skärgården" på 24nt och 24corren träffar jag tv-profilen, musikern och körledaren Putte Nelsson. Vi ses en riktigt fin och solig dag vid vackra Husby Säteri, slottet vid Slätbaken, i Sankt Anna skärgård.

Putte har ju startat kör i Linköping sen ett tag tillbaka, och har två nya körer på gång i Norrköping och Söderköping. Vi pratar en hel del musik, kändisskap, sport och om idolen Zlatan, men också om familj och relationer, och om första mötet med sin biologiska mamma. En varm och personlig intervju med killen du helt säkert känner igen från både Svt:s Så ska det låta och Postkodlotteriet. Programmet sänds idag och ikväll på 24nt och 24corren, med repriser i helgen. Finns även att se på nt.se, corren.se och mvt.se. Stort TACK till Fredrik och Irene Wastesson på Husby Säteri, och till Söderköpings kommun för möjligheten att göra programmet. Tack till Ängens blommor i Söderköping för fina blommor i varje program!

På söndag firar jag in det nya året tillsammans med minst 7000 glada och nyårsfirande Linköpingsbor! Vi ses på Borggården vid slottet kl. 17! Kommer du? Det är Linköpings kommuns offentliga firande. Jag är en stolt och tacksam konferencier och medproducent för fjärde året i rad. Tack Linköping! Gott Nytt År!

Ultralöparen Frida Södermark på besök vid Mauritzbergs slott!

Alltså den här tjejen! Frida Södermark, ultralöparen som tagit fyra SM-guld i 100 km löpning. Hon sprang sin första mil när hon var 28 år. Nu, tio år senare, är hennes meritlista så imponerande! Hon har ingen bil utan springer eller cyklar (eller liftar ibland) dit hon ska. Vi möttes vid vackra Mauritzbergs slott en skön sommardag i mitten av juli. Det var så kul att få ha med Frida som gäst i programmet! Hon är helt klart en stor förebild!! När jag fick veta att hon blir årets nyårstalare i Norrköping blev jag så glad!! Missa inte programmet med Frida som även sänds nu i helgen. Finns också på webben, på nt.se, corren.se och mvt.se. Stort tack till Liisa Lipsanen och Mauritzbergs slott, Upplev Norrköping och Ängens blommor!

Då var det sommar. Nu är det jul i vårt hus! Vi firar julen hemma i skärgården med familjen. 

Det lär nog bli en hel del Bon Jovi, KIZZ, Europe och Whitesnake under julhelgen. Våra barn är helt tokiga i rock och hårdrock just nu! Livin´on a prayer, The final countdown, I was made for lovin´ you, Here I go again spelas för fullt här. Älskar´t!

Önskar dig en riktigt God Jul med mycket kärlek<3 Och ett fantastiskt Gott Nytt År!

 

Peter Samuelsson i Barbados besöker Åsa i skärgården!

Båtsholms pensionat på Norra Finnö i Sankt Anna skärgård är en liten pärla. Pensionatet har snart funnits i hundra år och drivs av paret Hans och Gunilla Andersson. Här spelade vi in ett program i början av juli med basisten och artisten Peter Samuelsson i bandet Barbados. Han har en speciell anknytning till Båtsholm, där han firat flera midsomrar och somnat vid trummorna som barn. 

Programmet med Peter sänds idag, onsdag, på 24nt och 24corren, från kl. 18 i slingan. Det repriseras i helgen och finns även att se på nt.se, corren.se och mvt.se.

Givetvis blir det en hel del musiksnack, mellon, turnélivet, dansband och rock´n roll. Men också om hur livet som nybliven pappa är, om blöjbyten och sömnlösa nätter.

Missa inte programmet med Peter Samuelsson! Killen som växte upp i Norrköping och som gjort karriär med Barbados. En glad och sprallig kille med båda fötterna på jorden.

Vi tog en tur med sambons och min båt.

Producenten Tomas Petersson och min sambo Classe som fick köra lite båt i programmet.

 

Politikern Sophia Jarl på besök vid Kalvholmen!

En solig eftermiddag mötte jag politikern och Norrköpingstjejen Sophia Jarl vid natursköna Kalvholmens camping i Sankt Anna skärgård. En färgstark tjej med hjärta för barn och ungdomar. Vi pratade om mycket mer än politik! Att ofrivilligt förlora en nära anhörig som Sophia gjorde när hon var bara 11 år, det tog verkligen tag i mig. Och hennes resa i livet fram till idag, som varit allt annat än självklar. Tack för att du ville medverka i programmet Sophia!

Stort tack till Lennart och Britta Andersson, nya entreprenörer och ägare till Kalvholmen Event & Camping och till Söderköpings kommun! Det här är ett av mina och barnens favoritställen hemma i Sankt Anna skärgård. 

Programmet "Åsa i skärgården" med Sophia som gäst sänds imorgon på 24nt och 24corren från kl. 18 i slingan! Repriser i helgen! Det finns även att se på webben, på nt.se, corren.se och mvt.se. 

Ari Riabacke vid Arkösunds hotell!

Imorgon sänds ett nytt avsnitt med "Åsa i skärgården". Den här gången med föreläsaren Ari Riabacke som gäst. Vi sågs i slutet av juni vid Arkösunds hotell en frisk och blåsig sommardag. Att det blåste brydde sig inte Ari om. Han hade med sig en kajak och gav sig ut en sväng efter inspelningen. Det är så han är. Ari vet hur livet är när det stormar. Han ger sig ut ändå. Och är en av de mest livsglada personer jag mött. Han har gått några tuffa ronder i livet. Ett starkt möte med en fantastisk person. 

Ari var extra glad för att tv-inspelningen var just i Arkösund. Där har han tillbringat många somrar. 

Programmet sänds imorgon på 24nt och 24corren, från kl. 18 i slingan. Repriser i helgen. Programmet går även att se på nt.se, corren.se och mvt.se.

Stort TACK till Arkösunds hotell och Upplev Norrköping för möjligheten att göra några program i vackra Arkösund!

Arkösunds hotell

Fotografen och producenten Tomas TP Petersson

Tur att det finns gaffa-tejp när det blåser:-) Blommorna är från Ängens Blommor i Söderköping.

 

 

Åsa Sjöberg är sångerska, programledare och utbildad stylist.                                                                                                 Kul att just du hittat hit till min blogg! Jag heter alltså Åsa Sjöberg. Mamma till Edvin och Elsa, sambo med sångaren & musikern Claes Lövgren. Min blogg är en salig blandning av både allt jag pysslar med och hur livet ter sig för övrigt.

Sportbloggar

Kultur- & nöje

Livsstil

Övrigt

Politiker

Frågor om våra bloggar?

Behöver du komma i kontakt med oss angående våra bloggar?
Mejla till bloggar@ostgotamedia.se