Alla flyr Allra

Thomas Bodström, före detta justitieminister i en Socialdemokratisk Regering, har dragit iväg ifrån styrelseuppdraget i Allra.

För bolaget måste det ha varit ett bra namn att ha i styrelsen. Det ingav säkert ett stort förtroende för dem som placerade pengarna i deras fonder. För en advokat måste väl vara en säker garant?

Nu är Allra utsparkat ifrån PPM-systemet och polisanmält.

Det finns säkert före detta styrelseledamöter, i Allra, som tar sig en funderare om varför de tackade ja till styrelseuppdraget.

 

Även Sverige drabbat

Även Sverige drabbat Är nu åter hemma efter en vecka, under solen, i södra Europa. Till skillnad från detta snötäcke som vi har idag.

Jag har, på avstånd, följt terrordådet som skedde i Stockholm, för en vecka sedan. Vi är inte förskonade från detta djävulska påfund; att döda oskyldiga människor.

Allt som kan göras för att stoppa detta beteende, skall vidtagas. Däribland, så bör lagar ändras och nya tillskapas för att minimera risken för nya terrordåd. 

God maträtt!

I dag, torsdag, kl. 16.00 kan du komma till Viberg, Finspång och få ta del av våra Moderata matrecept. Allt för att du skall kunna tillaga en god middag, till helgen.

Viberga har alla ingredienser.

Välkommen!

 

Kan man lita på Stefan Löfven

Detta skriver Lena Mellin, i sin krönika Aftonbladet i kväll, 30/3-17.

 

Citat:

- Då kan man inte hålla på att bara diskutera förslag om hur man ska stoppa varandra eller obstruera. Det är i alla fall inte meningen med politiken för mig, sade han.

Så lät det inte 2013, när Löfven hade varit partiledare i 1,5 år. Då bröt oppositionen på Socialdemokraternas initiativ ut en del av budgeten och röstade bort den tillsammans med de övriga rödgröna partierna och Sverigedemokraterna.

Då tyckte S att det, i ett lika svårt parlamentariskt läge, alltså att det var helt okej.”

 

Den gången gällde det också en skatt, som Löfven bröt ut. Jag skulle vilja ha hans förklaring till den påstådda skillnad, som han vill påvisa i dag; då och nu.

Samt, att det gjordes tillsammans med (SD)...

 

Citat:

Löfven har även tidigare sagt saker som inte stämmer. Han sade bland annat att det inte finns någon gräns för hur många flyktingar Sverige kan ta emot. Det fanns det ju. Och han sade att han inte kunde regera på Alliansens budget. Det kunde han.”

 

Att regera med Alliansens budget gick alltså bra under 2015, för Löfven. Vilket måste vara ett erkännande åt Alliansen, eller hur?

 

Du kan läsa mera på:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/RMgeW/kan-man-lita-pa-stefan-lofven

 

Kilometerskatt

Den tänkta kilometerskatten för tunga lastbilar, har Regeringen kastat i papperskorgen och där bör den förbli.

”Det vore ju väldigt dumt att genomföra förslag som inte är bra”, säger finansminister Magdalena Andersson (S).

Det är bara att hålla med.

Men varför kom den upp, som förslag, om den är dålig?

 

Inge Jacobsson är moderat politiker i Finspång.

Sportbloggar

Kultur- & nöje

Livsstil

Övrigt

Politiker

Frågor om våra bloggar?

Behöver du komma i kontakt med oss angående våra bloggar?
Mejla till bloggar@ostgotamedia.se