Alla flyr Allra

Thomas Bodström, före detta justitieminister i en Socialdemokratisk Regering, har dragit iväg ifrån styrelseuppdraget i Allra.

För bolaget måste det ha varit ett bra namn att ha i styrelsen. Det ingav säkert ett stort förtroende för dem som placerade pengarna i deras fonder. För en advokat måste väl vara en säker garant?

Nu är Allra utsparkat ifrån PPM-systemet och polisanmält.

Det finns säkert före detta styrelseledamöter, i Allra, som tar sig en funderare om varför de tackade ja till styrelseuppdraget.

 

Raggarröj idag!

I detta underbara väder så kommer ett bil-och musikengagemang i Rejmyre, att gå av stapeln. Det är bara för dig att sätta dig i bilen och åka till Rejmyre. Mitt i byn vid Glasbruket händer det.

Du kommer inte att bli missbelåten!

 

Spara eller slösa

Finanspolitiska rådet ger hård kritik, avseende Regeringens ekonomiska politik. Rådet vill, att Regeringen skall spara mera i högkonjunktur, som det är nu, anser rådet. Men Finansministern verkar inte lyssna med vänster öra på detta budskap. Det är ju inte så bra.

.

 

Klimatet

Det påstås att jordklotet blir varmare och varmare, men med alla dessa frostnätter, i maj månad, så kan man väl tvivla. För att inte tala om snöfallen som kommer och går.

Inget vinter-OS

Det blir alltså inget vinter-OS i Stockholm och som sportintresserad skulle jag kanske vara ledsen över beslutet men det är jag inte. Då en stor del av min arbetstiden är förlagd till Stockholm, kan jag konstatera, att det inte är Sveriges mest snörika plats. Detta fördyrar givetvis ett vinter-OS i Stockholm väsentligt, så beslutet är helt rätt, anser jag.

 

Även Sverige drabbat

Även Sverige drabbat Är nu åter hemma efter en vecka, under solen, i södra Europa. Till skillnad från detta snötäcke som vi har idag.

Jag har, på avstånd, följt terrordådet som skedde i Stockholm, för en vecka sedan. Vi är inte förskonade från detta djävulska påfund; att döda oskyldiga människor.

Allt som kan göras för att stoppa detta beteende, skall vidtagas. Däribland, så bör lagar ändras och nya tillskapas för att minimera risken för nya terrordåd. 

Inge Jacobsson är moderat politiker i Finspång.

Sportbloggar

Kultur- & nöje

Livsstil

Övrigt

Politiker

Frågor om våra bloggar?

Behöver du komma i kontakt med oss angående våra bloggar?
Mejla till bloggar@ostgotamedia.se