• måndag 24 juli 2017
  • Familjeannonser
  • Lunchguiden
  • Grannar
  • Lokus
  • XTRABONUS
  • Lohts
  • JobbPlus - Östergötlands nya mötesplats för dig som söker jobb och nya möjligheter
Vänsterpartiet Norrköping stöder soparbeta... Nicklas Lundström (V) Nicklas Lundström (V)
Vädersponsor:

Alla flyr Allra

Thomas Bodström, före detta justitieminister i en Socialdemokratisk Regering, har dragit iväg ifrån styrelseuppdraget i Allra.

För bolaget måste det ha varit ett bra namn att ha i styrelsen. Det ingav säkert ett stort förtroende för dem som placerade pengarna i deras fonder. För en advokat måste väl vara en säker garant?

Nu är Allra utsparkat ifrån PPM-systemet och polisanmält.

Det finns säkert före detta styrelseledamöter, i Allra, som tar sig en funderare om varför de tackade ja till styrelseuppdraget.

 

Följetongen Viggestorpsskolan

Det är inte ett bra förhållande, att ha Skolinspektionen på regelbundna besök, på grund av situationen på skolan; som inte är så positivt.

Att dessutom få vitesföreläggande på 500 000 och 1 000 000 kronor, är inte bra. Så ansvarigt kommunalråd har en del att ”bita i”.

 

Flygskatt – Nej Tack!

Nu för Regeringen fram ett förslag om flygskatt, som kan kosta över 400 kronor per resa. Detta kan inte vara bra och det har flygbolag i andra länder, som flyger till Sverige, också tyckt.

Länder som USA, Kanada och Turkiet har fått ”rabatt” på skatten.

Hur kan det komma sig?

Har dem klagat högt och tydligt och därmed fått en rabatterad skatt av Regeringen?

 

Flygskatten måste röstas ned.

 

 

Konstitutionsutskottet, KU

För tredje året i rad så lämnar KU ett yttrande som alla ledamöter är överens om, utom i ett som (SD) har en avvikande åsikt om. Det är historiskt sett inte så vanligt, att KU är enade, utan att KU har ofta varit politiserat så som majoritet vs opposition i sakfrågor. Detta nya arbetssätt skall hedras och det är i första ordförande och vice ordförande, som man bör nämna i detta sammanhang.

 

 

 

Raggarröj idag!

I detta underbara väder så kommer ett bil-och musikengagemang i Rejmyre, att gå av stapeln. Det är bara för dig att sätta dig i bilen och åka till Rejmyre. Mitt i byn vid Glasbruket händer det.

Du kommer inte att bli missbelåten!

 

Spara eller slösa

Finanspolitiska rådet ger hård kritik, avseende Regeringens ekonomiska politik. Rådet vill, att Regeringen skall spara mera i högkonjunktur, som det är nu, anser rådet. Men Finansministern verkar inte lyssna med vänster öra på detta budskap. Det är ju inte så bra.

.

 

Inge Jacobsson är moderat politiker i Finspång.
  • Mest lästa bloggar
  • Senaste blogginläggen

Sportbloggar

Kultur- & nöje

Livsstil

Övrigt

Politiker

Frågor om våra bloggar?

Behöver du komma i kontakt med oss angående våra bloggar?
Mejla till bloggar@ostgotamedia.se