Lotta Källströms blogg

En liten teaser

Är på väg för att kolla en liten förhandsvisning av Linnéas musik eftersom hon ska släppa sin första låt Boom imorgon.

MEN det blir under hennes nya artistnamn Ingrid.
Hon är döpt till Linnéa Ingrid Viktoria och nu så väljer hon alltså att använda sitt mellannamn Ingrid. Namnet kommer från min farmor och det är klart att familjen känner sig hedrade. Universal music som är dom hon släpper musiken hos tycker det är eget och visst klingar det svenskt, kan vara bra om hon lanseras i något annat land.

Hon har en alldeles färsk sida på Facebook som man kan gå in och gilla för att följa med i vad som händer, men framför allt gå in och lyssna på Spotify eller Itunes:)


Vad är ett publikrekord egentligen?

Sommarens mycket välanvända ord i artistkretsar och bland journalister som använts flitigt är "publikrekord". Då kan man undra vad rekordet står för...rekord för just den här sommaren? För just den dagen? För alltid? eller kanske en känsla...

I alla fall är det ett kvitto på att det är rätt tänkt det som anordnats och att omständigheterna runt om stämde just den dagen, för visst är det roligt när man arrangerar något eller är anlitad på olika ställen om det kommer folk. Rekord eller inte, mitt bottenrekord den här sommaren är 1 person i publiken... Omständigheterna var väl inte dom bästa kanske! Riktig sjögång på ett fartyg, mitt i natten där typ alla hade gått och lagt sig, ja utom en person då;) Men är man bokad så är man och då är det bara att köra på.

 

4 åriga Lilla Liw var gästartist på ett evenemang och sjöng så otroligt fint inför en jublande publik (okej...det var publikrekord, men det syns ju inte på bilden;). Foto: Lars Lindahl

 

 

Man ur huse

Valdemarsviksborna hade gått man ur huse för att vara med på årets första Allsångsmåndag som Titanix håller i för tredje året i rad. Fotografen Per Svensson delade med sig av lite bilder från kvällen och att det var en skön stämning syns verkligen och att det var välbesökt med ca 2000 pers i publiken kan nästan anas.
Allsångsmåndag Valdemarsvik Titanix Lotta Källström trubadur sång solistPassa på att besöka Valdemarsvik några måndagar framöver, det är så mysigt! 
Radio Wix
Radio Wix sände live hela dagen och under allsången gästade Nanne Grönvall, Majsans Magasin, jag och unga begåvningar. Vi hör väl till dom gamla begåvningarna numera.
Majsans magasin https://www.facebook.com/majsansmagasin/
Majsan in action tog klivet upp på scenen och fick publiken att vara med i både sång och skratt
Nanne Grönvall Maria Rolf Titanix Lotta Källström Majsan magasin
Efterbild:) Maria Rolf (Titanix) Nanne Grönvall och jag

Premiär för allsångsmåndag i Valdemarsvik

Idag 17/7 kl. 18.30 drar Titanix igång Allsångsmåndagarna i Valdemarsvik. 
Första gästartisterna ut är Nanne Grönvall, Majsans magasin och jag. 
Det ska vara fint väder, det är fri entré och det blir hur bra som helst! Kom🌞

Musik den närmaste tiden

Vill du lyssna på musik, så har jag en varierad spelkalender, kanske något passar dig? Här sjunger jag den närmaste tiden:
11-12/7 Trubadur, Vikingline, m/s Mariella
15/7 Café Ro, Östra Husby
17/7 Allsång med Titanix o Nanne Grönwall, Valdemarsvik
10/7 Grillkväll med quiz, Rimforsa strand
22/7 Från Elvis till Dolly med Linnéa Källström o Stefan Wikström (singback), Sumpen, Tyrislöt 
24 /7 Skällviks kyrka med Roland Engdahl
26/7 Allsång med Stefan Wikström o Roland Enhdahl b.l.a Borgsruinen, Norrköping
27/7 Leoparden Lattjo & trubadur, Mon Skärgårdskrog, Sankt Anna
31/7-4/8 Vikingline, m/s Cinderella
5/8 Trubadur, Stegeborgs hamnkrog
7/8 Allsång och Önskelåtar med Roland Engdahl, Lantbruksmuséet, Ljusfallshammar 

Välkommen till Lotta Källströms blogg på NT.se.

"Vad gör du annars?" Välkommen till min sida på nätet för att få reda på det. Häng med mig i mina uppdrag på & runt scenen, min familj med dottern Linnéa som sjunger och jobbar på Disney Channel & fästmannen Mats som trummar i The Refreshments, vänner & en massa annat som händer. Du når mig på mail om du har något på hjärtat: lotta.kallstrom@gmail.com Hemsida: www.lotta-k.com

Sportbloggar

Kultur- & nöje

Livsstil

Övrigt

Politiker

Frågor om våra bloggar?

Behöver du komma i kontakt med oss angående våra bloggar?
Mejla till bloggar@ostgotamedia.se