Lotta Källströms blogg

En liten teaser

Är på väg för att kolla en liten förhandsvisning av Linnéas musik eftersom hon ska släppa sin första låt Boom imorgon.

MEN det blir under hennes nya artistnamn Ingrid.
Hon är döpt till Linnéa Ingrid Viktoria och nu så väljer hon alltså att använda sitt mellannamn Ingrid. Namnet kommer från min farmor och det är klart att familjen känner sig hedrade. Universal music som är dom hon släpper musiken hos tycker det är eget och visst klingar det svenskt, kan vara bra om hon lanseras i något annat land.

Hon har en alldeles färsk sida på Facebook som man kan gå in och gilla för att följa med i vad som händer, men framför allt gå in och lyssna på Spotify eller Itunes:)


Nu är det slut

Båtshowandet är slut och jag har haft en hel veckas ledigt då jag inte bokat något i kalendern och inte gjort många knop här hemma. Välbehövligt och skönt att bland annat sova länge man vill och bara vakna med våren (även fast det blev snöigt) och knalla runt i morgonrock hela dan om det passar.
Veckan som kommer är också ganska lugn med några möten och spelningar men framför allt så kommer vi ha gäster hemma för att Mats fyller år. Han vill  helst fira i det lilla enkla så lite buffé och en massa bbbel blir bra. Han är just nu bortrest med sina söner och sin pappa och kommer hem lagom till födelsedagen. Ser fram emot att fira och träffa dom som man inte hunnit se så mycket den senaste tiden! 

Så många vänner och bekanta

Det är galet hur många vänner och bekanta som kommit med på vår resa på Cinderella. Vi är inne på sista veckan nu och då har flera passat på innan showandet är över för den här gången. Många frågar vad vi ska göra nu? Jo allt blir som vanligt igen med frilansande på massor av olika ställen. Det är vad vi gjort nu som varit ovanligt, nämligen att ha 38 gig fördelat på 4 kryssningar i veckan. En annan fråga är om det är skönt att det är slut nu? Men nej, vi är överens om att det gott kunde fortsätta lika länge till. Fast för Linnéas del så väntar en mycket spännande vår då hennes första singel ska släppas inom kort. Hon har jobbat parallellt med det och varit på möten, klädprovningar, fotoshoots nät vi varit i land.. Själv ser jag fram emot en veckas underhållande färdledare på Hurtigruten i slutet av april. Mer båt alltså:)

Dom skulle bara veta hur efterlängtade dom är

Så skönt det är ute just nu! Är hemma fredag och lördag från båtgigen, bara 2 veckor kvar, och njuter av allt som liknar vår. Trots att vi grävde upp hela trädgården i höstas så kommer det små blommor som lyckats klara sig undan grävskopan. Är verkligen galen i blommor och tror att om jag inte varit sångerska hade jag säkert varit florist...eller fotograf:) Ha en skön dag du med!

Fint skrivet!

På lördag spelar The Refreshments på Borgen. Sedan sist dom spelade här i Norrköping har det blivit Mats hemmaplan och det kan man läsa mer om i Sara Sagreaus fina reportage inför lördagen.

Välkommen till Lotta Källströms blogg på NT.se.

"Vad gör du annars?" Välkommen till min sida på nätet för att få reda på det. Häng med mig i mina uppdrag på & runt scenen, min familj med dottern Linnéa som sjunger och jobbar på Disney Channel & fästmannen Mats som trummar i The Refreshments, vänner & en massa annat som händer. Du når mig på mail om du har något på hjärtat: lotta.kallstrom@gmail.com Hemsida: www.lotta-k.com

Sportbloggar

Kultur- & nöje

Livsstil

Övrigt

Politiker

Frågor om våra bloggar?

Behöver du komma i kontakt med oss angående våra bloggar?
Mejla till bloggar@ostgotamedia.se