• lördag 24 juni 2017
  • Familjeannonser
  • Lunchguiden
  • Grannar
  • Lokus
  • XTRABONUS
  • Lohts
  • JobbPlus - Östergötlands nya mötesplats för dig som söker jobb och nya möjligheter
Rådman som åtalat man som åtalat rådmannen... Juristbloggen Juristbloggen
Vädersponsor:

Carina Perenkranz

Perenkranz bakom scen

Audition för Ronja Rövardotter

Norrköping

AUDITION FÖR RONJA RÖVARDOTTER .

SÖNDAG 26 MARS 

I VÄRMEKYRKAN

VI ÄR PÅ JAKT EFTER RUMPNISSAR , GRÅDVÄRGAR, RÖVARE , LOVIS , UNDIS, MATTIS OCH RONJA ....

EN RUMPNISSE BÖR VARA MELLAN 6-10 ÅR

ÄR DU INTRESSERAD ELLER VET NGN SOM DU VILL TIPSA SÅ SÄG TILL DEM ATT RINGA CARINA PERENKRANZ

PREMIÄR 10 JUNI

DET SKA BLI SÅ UNDERBART ROLIGT ATT FÅ PRODUCERA RONJA RÖVARDOTTER IGEN!!!!!

Färgargårdens museum

Norrköping Färgargården

Så roligt att Färgargårdens museum ska öppna igen! I många år har vi Norrköpingsbor väntat på detta! Naturligtvis berikar detta Norrköping.

Jag är så stolt över att få vara en del av detta.

Mitt arbete med stadsmuseet och Färgargården har bestått i samarbete kring manus och regi av den dramatiserade vandring som kommer att erbjudas på Färgargården. Jag har gett vandringen titeln "När arbetet bestämmer tiden"

Det är duktiga och intresserade ungdomar som ni kommer att få se i vandringen.

Glad Midsommar!

 

Missa inte att besöka Färgargården i sommar!

 

Etik & Moral

Norrköping Etik & Moral borde vara självklara ingredienser i vår värld, vårt land och i vår kommun. Ibland när jag läser tidningen så häpnar jag verkligen. 

Då är det skönt att kliva in i Ronja Rövardotters underbara värld. För där , där finns det både mod,kraft och moral!

In med fler Ronjor i styrande positioner!!

 

Tacksam

Norrköping

Grådvärgar i Ronja Rövardotter

Våran Lovis - Tove Folkesson

 

Borka , alias David Karlsson

 

Vilket härligt gäng som jag fått glädjen att jobba med. De ger alltid 100% och de är positiva och sprider positivitet. Vem gillar inte det :)

Roligt på jobbet

Norrköping Att få arbeta med Ronja Rövardotter är magiskt. Att få vara i sagans värld signerad Astrid Lindgren är så roligt.

Ensemblen är fantastisk och arbetar med sällan skådad energi. Igår hade vi stuntman Tarmo på besök och han visade mina rövare hur en fight på lek ser ut. Stort tack för ett härligt rep och en snygg lektion i stunt.

Carina

 

Det är mycket nu!

Sverige Just nu är det många bollar i arbetet som figurerar. Länge , leve Laila gästspelade på Boulevardteatern i Stockholm,repetitioner inför Ronja Rövardotter med premiär 10 Juni och dagar fyllda av Scenkonstbiennalen som just nu pågår i Norrköping. 

Varje år delas ett Laila Westersund stipendium ut och det är Stallfåglarna som ansvarar för detta. Därför var det extra roligt att få spela Länge, Leve Laila just för Stallfåglarna på Boulevard. Vilken lyckad föreställning vi fick! Vilken värme och vilket bifall. Det är bla detta som gör att jag känner stor lycka i jobbet.

Laila föreställningen närmar sig slutet och vi spelar de två sista Laila föreställningarna 21/9 i Ulricehamn och 22/9 i Linköping och då på Sagateatern. Biljetter går att köpa redan nu via ticketmaster. Därefter stänger vi butiken.

Mitt i Ronja Rövardotterrepetiionerna deltar jag i Scenkonstbiennalen och bättre fortbildning får jag nog leta efter. Den ena kvalitativa föreställningen efter den andra berör och många seminarier väcker tankar och ideer till liv.

Stolt är jag också då jag som en av de regionala röster höll ett brandtal under "Uppropet för den fria scenkonsten" i gott sällskap av bla Teaterförbundets ordförande Anna Carlson, Teatercentrums ordförande och Östgötateatern Pontus Plaenge. Länge Leve den fria scenkonsten!!!!

 

kram

Carina

Carina Perenkranz är skådespelaren, artisten och komikern som driver produktionsbolaget Chopp Event. Carina är lokalt känd som revydrottning och den som startade Norrköpings Revyförening och som vunnit Revy-SM i både Monolog och Dans. Hon blev rikskänd som en av Judit & Judit i en Tv- reklam som sändes i sju år , men hon har också setts i olika TV- roller  i Solsidan, Boy Machine , Bröderna Fluff och Torpederna.

Sportbloggar

Kultur- & nöje

Livsstil

Övrigt

Politiker

Frågor om våra bloggar?

Behöver du komma i kontakt med oss angående våra bloggar?
Mejla till bloggar@ostgotamedia.se