• lördag 21 oktober 2017
  • Familjeannonser
  • Lunchguiden
  • Grannar
  • Lokus
  • XTRABONUS
  • Lohts
  • JobbPlus - Östergötlands nya mötesplats för dig som söker jobb och nya möjligheter
Jämlikhet-Dags för Moa igen Rodi Ailert (V) Rodi Ailert (V)
Vädersponsor:

Stefan Carlsson (V)

Polis, polis, potatismos.

Är det okej att en polis offentligt uttrycker att journalister ska utplånas? Naturligtvis inte. Hur länge ska polisledningen låta detta passera utan åtgärd? Det handlar om trovärdighet för hela rättsstaten. 

Namnbyte hos Moderaterna?

läser i Svenska Dagbladet att de Gamla Moderaterna kommer göra comeback på partistämman. Starkare försvar och längre fängelsestraff är principer som åter väntas drivas av Moderaterna. Paradgrenen lägre skatter för de som redan har det gott ställt är dock kvar som ett mantra. Frågan är vilket namn man väljer om man byter namn? "Gamla Moderaterna" eller "Samma gamla Moderater". Ett annat alternativ kan vara "Nya Gamla Moderaterna". 

Vänsterdagarna

Jag är på väg med tåget till Malmö för att återigen vara med på vänsterdagarna. Omkring 1300 vänsterpartister träffas för att gå på seminarier, prata politik och umgås. En härlig injektion så här ett år före valet. Vad det blir kul att träffa er kamrater!

SD-fiasko

Valet till styrande församlingar inom Svensk kyrkan blev inte den framgång SD själva satsat för och hoppats på. Tack och lov. Själv är jag ingen påhejare av partipolitiserande av svensk kyrkan men när SD försöker skapa en plattform för att sprida sitt rasistiska budskap är jag glad att valdeltagandet ökar just med anledning att minimera SD:s inflytande.

Vad tycker ägarna?

Svenska staten är fotfarande en del av ägarana till en bank som väljer att flytta huvudkontor till finland. Är det någon som hört vad personer i styrelsen från de svénska ägarna tycker?

Vänsterpartiet fixar

Dottern läser nyheter. "Nästa år ska det bli gratis att åka kollektivtrafik från åk 6 till gymnasiet - tjohoo". Vet du vem som har fixat det? Har du? Nä men vänsterpartiet.

Stefan Carlsson företräder Vänsterpartiet i Finspång.

Besök gärna vänsterpartiets hemsida; http://finspang.vansterpartiet.se/

Sportbloggar

Kultur- & nöje

Livsstil

Övrigt

Politiker

Frågor om våra bloggar?

Behöver du komma i kontakt med oss angående våra bloggar?
Mejla till bloggar@ostgotamedia.se