– Många ville ha honom och lade in anbud, så det tog tid. Det blev flera förhandlingar sena nätter. Men till slut gick det bra. Han börjar sin turné i Norrköping, säger Jonathan Yousef, delägare i Kopparhammaren.

Få har väl missat att Sean Kingston är bokad till nattklubben den 20 oktober. Han kommer utan liveband och beräknas spela vid midnatt.

– Intresset för spelningen är enormt, inte bara från Norrköping utan också från Stockholm och Örebro. Vip-borden blev slutsålda andra veckan och biljetterna är på väg att ta slut. Vi räknar med fullsmockat.

Den 27-årige jamaicansk-amerikanske sångaren har tidigare spelat i Norrköping vid ett tillfälle, på Otten 2008. Han fick sitt stora genombrott för tio år sedan med låten "Beautiful Girls" men har också samarbetat med artister som Justin Bieber, Nicki Minaj och Chris Brown.

– Sean Kingston är nostalgi. Jag lyssnade själv på honom när jag var liten. Det kommer att bli en speciell kväll och kan knocka dansgolvet, säger Jonathan Yousef.

Kopparhammaren har ambitioner att utveckla Norrköpings nattliv och har flera artister i pipeline under hösten: Freddy Kalas, Kaliffa och Million Stylez.

– Den här hösten trycker vi till. Kaliffa har tagit Sverige med storm och Million Stylez är ett internationellt namn. Vi satsar för att utvecka Norrköpings nattliv, skapa speciella kvällar och göra stan roligare, säger Jonathan Yousef.