Efter att ha bott i Norrköping i omgångar lockade festivaler och det blomstrande konsertlivet tillbaka Sebastian Andersson från IT-jobbet i Skåne. Nu driver han Arbis klubbspelningar, något som har tagit hit flera av de största, svenska artisterna under hösten.

Utbudet på Arbis scen har tangerat det som kommer till Where´s the music i februari och nu blir de också en del av den festivalen.

– Eftersom jag ligger nära dem när det gäller vad jag vill se på vår scen känns det väldigt roligt. Det blir en del överraskningar då, mer kan jag inte säga nu.

Han samarbetar gärna med piffa bokare, som lokala Appelgren & Friedner.

– De har så många lovande artister och det är viktigt för oss att inte bara ha etablerade akter på scenen.

Att hitta publiken är inte det lättaste, vare sig för konserter eller klubb i en stad med stor konkurrens. Men Sebastian Andersson ser ljust på Norrköpings klubbliv.

– Det har äntligen vaknat här i staden där allt började för så många år sedan. Men jag känner samtidigt att vi gör något nytt här, med mycket kärlek och kvalitet. Det gäller att våga förändra för att hitta rätt.

I vår är bland annat Silvana Imams turnépremiär inbokad och dessutom tillkommer en del hårdrock i vår.

– Vi vill att alla ska hitta till vår klubbscen. Den line up Bråvalla Festival presenterade premiäråret är kanske den bästa ever, med något för alla. Så hoppas jag att vi får känna efter det här spelåret.