Elite Grand Hotel Norrköping
Veckans Lunchmeny Vecka 50
Måndag 11/12
Grillad kycklingfile med ratatouille och rosmarinstekta potatis
125
Dessertbuffé

Tisdag 12/12
Panerad fiskfile med remouladsås, citron, kokt potatis och friterad persilja
125
Dessertbuffé

Onsdag 13/12
Gratinerad fläsknoisette med ost och skinka, rödvinsås, stekt potatis
125
Dessertbuffé

Torsdag 14/12
Stekt röding med fänkål och champinjoner, örtsmör, gräslökspotatis
125
Dessertbuffé

Fredag 15/12
Stekt torskfile med knaperstekt bacon, grön ärtsås, potatis och pumpatärningar
125
Dessertbuffe

Restaurangens logotyp
Info
Adress
Tyska Torget 2
600 41 Norrköping
Telefon
011-36 41 00
Lunch
11.30-13.30
Middag
Om restaurangen
Tisdagen den 19/12 är sista dag för iår där vi har lunchöppet. Vi öppnar igen måndagen den 8/1 och hälsar alla lunchgäster hjärtligt välkommen i den nyrenoverade restaurangen där vi kommer servera soppa, stor salladsbuffe och alltid 2 stycken varmrätter att välja mellan samt dessertbord.
Vi vill också tacka alla våra gäster att ni besökt oss under 2017 och önskar god jul och ett gott nytt år
vänliga hälsningar,Team EGH
Maten Tjänster
  • Lunch
  • Avhämtning av lunch
Ingår i Dagens lunch
Dryck
Bröd
Sallad
Salladsbuffé
Kaffe
Kaka
Frukt
Soppa
Karta