Elite Grand Hotel Norrköping
Veckans Lunchmeny Vecka 13
Måndag 27/3
Lammkorv med lökbrässerad potatis, BBQ-sås
125
Fiskfile med fänkål, kapris, bacon, vitvinsås, örtpotatis
Soppa med toppingar
Smör, bröd och salladsbuffé
Dessertbuffé

Tisdag 28/3
Kycklingfile med krassesås, rosepeppar, potatispuck
125
Ugnsbakad torsk med spenatslungad potatis, sweet chilimarinerade räkor
Soppa med toppingar
Smör, bröd och salladsbuffé
Dessertbuffé

Onsdag 29/3
Pannbiff med gräddsås, lingon, pressgurka, potatismos
125
Gravad lax med dillstuvad potatis
Soppa med toppingar
Smör, bröd och salladsbuffé
Dessertbuffé

Torsdag 30/3
Rostbiff med potatisgratäng, rödvinsås och rostad lök, haricot-vert
125
Pocherad fiskfile med vitvinsås, dill, räkor och ris
Soppa med toppingar
Smör, bröd och salladsbuffé
Dessertbuffé

Fredag 31/3
Senapsbakad fläskkarre med mörk ölsås, potatiskaka och grönsaker
125
Panerad fiskfile med sardellmajonnäs, citron och grönsaker
Soppa med toppingar
Smör, bröd och salladsbufféDessertbuffé
Dessertbuffé

Restaurangens logotyp
Info
Adress
Tyska Torget 2
600 41 Norrköping
Telefon
011-36 41 00
Lunch
11.30-13.30
Middag
Om restaurangen
Maten Tjänster
  • Lunch
  • Avhämtning av lunch
Ingår i Dagens lunch
Dryck
Bröd
Sallad
Salladsbuffé
Kaffe
Kaka
Frukt
Soppa
Karta