Elite Grand Hotel Norrköping
Veckans Lunchmeny Vecka 17
Måndag 24/4
Raggmunkar med fläsk och lingon
125
Panerad fiskfile med skagenröra citron, dill, kokt potatis
Soppa med toppingar
Smör, bröd och salladsbuffé
Dessertbuffé

Tisdag 25/4
Helstekt, sotad fläskytterfile med tzatziki och rostad potatis
125
Laxlasagne med räkor och färsk bladspenat
Soppa med toppingar
Smör, bröd och salladsbuffé
Dessertbuffé

Onsdag 26/4
Parmalindad kycklingfile med salviasky och råstekt potatis
125
Pocherad kungsflundrafile med curry-citrussås och viltrismix
Soppa med toppingar
Smör, bröd och salladsbuffé
Dessertbuffé

Torsdag 27/4
Hemlagad nötfärspannbiff med löksky, inlagd gurka och potatismos
125
Ugnsbakad torsk med honungsrostade rotfruktpotatis och kall basilikakräm
Soppa med toppingar
Smör, bröd och salladsbuffé
Dessertbuffé

Fredag 28/4
Stekt kycklingfile med tomat-avokadoröra och zucchini-potatiskaka
125
Sejfile med musselsås, räkor och ris
Soppa med toppingar
Smör, bröd och salladsbufféDessertbuffé
Dessertbuffé

Restaurangens logotyp
Info
Adress
Tyska Torget 2
600 41 Norrköping
Telefon
011-36 41 00
Lunch
11.30-13.30
Middag
Om restaurangen
Maten Tjänster
  • Lunch
  • Avhämtning av lunch
Ingår i Dagens lunch
Dryck
Bröd
Sallad
Salladsbuffé
Kaffe
Kaka
Frukt
Soppa
Karta