Skalet till den 3 000 kvadratmeter stora butiksytan har ni säkert sett i höjd med rondellen till Viberga storlager och i närheten av riksväg 51 till eller ifrån Norrköping.

Kvar att göra
- Det är en hel del kvar att göra invändigt. Vi beräknar att öppna i mars eller april nästa år, säger Johanna Eurén, kommunikationsansvarig på Willys.

Butikschef- och teamchefer är redan anställda. Förutom de fem så ska 20 personer till rekryteras för att fullborda personalstyrkan.

Artikelbild

| Skalet på Willys nya livsmedelshall i Finspång är så gott som färdigt. Butikschef och teamchefer är redan anställda. Nu ska 20 personer till anställas genom speeddejtning.Foto: Mikael Grip

- Intresset är mycket stort. Det ringer folk hela tiden och vill börja jobba i den nya affären, säger Eurén.

120 ska kallas
Av alla som söker arbete så kommer 120 personer att kallas till arbetsförmedlingen i Finspång den 5 december. Butikscheferna i regionen är också på plats och det är de som har hand om speeddejtingen och ställer frågorna.

- Butikscheferna gör korta interjuver och efter en utvärdering anställer vi 20 av de 120. Med det här tillvägagångssättet träffar vi mer folk än normalt när vi gör anställningsinterjuver. Vi har också större chans att hitta rätt personal. Det kan vara någon som i vårt tycke har det rätta drivet, men kanske saknar de rätta kvalifikationerna på papper. Inställning, intresse och att kunna möta en kund på ett bra sätt är det vi tittar mycket på, säger Johanna Eurén.