"R.I.P", "Vilka hemska nyheter", ""Jag mår så dåligt över att läsa om grabbarna, inte rättvist att så talangfulla själar ska tas på ett så hemskt sätt". Bandets facebook-sida svämmar just nu över av kommentarer från fans.

Bandet, som beskrev sig själva som "ett gäng grabbar som råkar göra musik ihop", var hyllat av både kritiker och publik. På fredagen uppträdde de på Norrköpingsfestivalen och mycket tyder på att det var på väg från Norrköping till Arlanda som den tragiska olyckan inträffade.

Det var vid 02.30-tiden under natten mot lördag som polis och räddningstjänst ryckte ut till motorvägsbron i Södertälje efter två separata larmsamtal. Den första inringaren ska ha noterat att bommen var trasig, den andra personen hade sett bilen åka ned i vattnet. Under en större dykarinsats lyckades räddningstjänstens dykare lokalisera dödsoffren.

Artikelbild

| SÖDERTÄLJE 2016-02-13 Dykare och bärgare drog vid 8-tiden på lördagsmorgonen upp den kraftigt demolerade bilen ur vattnet. Foto: Johan Nilsson / TT / Kod 50090

Det brittiska utrikesdepartementet har bekräftat att de omkomna är brittiska medborgare och enligt svensk polis blev männen mellan 20 och 33 år gamla.

Bron ska ha varit öppen men på väg ner när bilen föll minst 25 meter ner i Södertälje kanal. Broöppningen skedde enligt tidsschemat och det enda som var trasigt på bron var bommen. Exakt vad som hände när bilen störtade utför motorvägsbron i Södertälje är fortfarande inte klarlagt och kommer att utredas vidare.

NT har sökt arrangörerna till Where's the music för en kommentar.