Sex spelare kommer in jämfört med de som inledde onsdagens 1-1-möte med Estland. Carlgren, Emil Salomonsson, Sebastian Holmén, Pa Konate, Nicklas Bärkroth, Gustav Engvall och Mikael Ishak.

Tanken var att Gif Sundsvalls Joakim Nilsson skulle ha startat som mittback istället för Elfsborgs Holmén, men i slutet av lördagens träning klagade Nilsson över ett ont knä.

Han har haft problem med en knäskålssena under hösten, har varit bra men också känt av det under träningarna här. Då sade vi att han inte skulle riskera något och han fick kliva av, säger förbundskaptenen Erik Hamrén.

För Carlgren, som vaktade buren när U21-landslaget tog EM-guld i somras, väntar debut. Frågan är om han får spela hela matchen. Hamrén har funderat på att byta in Örebros OS-aktuelle Jacob Rinne och ge honom hans landslagsdebut. Om så sker får samtliga spelare på vinterturnén speltid.

Jag har inte bestämt mig, vi får se hur det blir, men jag kommer förmodligen att byta in Jacob så att han får en match. Vi kommer att göra så många byten som möjligt, säger Hamrén.

Han vill se än vassare insats mot Finland än senast mot Estland. Det tror han också på, nu när spelarna fått några träningar till.

Det har varit piggare ben och bättre touch. Som helhet var det bra taktiskt defensivt, men offensivt var det en del saker som inte stämde. Vi fastnade för mycket på kanterna. Men än en gång säger jag att man måste ha i åtanke vilken tid det är på säsongen.

Vi vet inte så mycket om Finland. Estland kunde vi scouta för att vi visste att de hade samma förbundskapten (Magnus Pehrsson) som tidigare. Det är svårare att scouta Finland eftersom de bytt förbundskapten (Hasse Backe in). Vi fokuserar mest på oss själva och de saker vi ska göra, säger Hamrén.