Logga in
Logga ut
Inte mobbning när chefen behandlar alla li... Juristbloggen Juristbloggen
Vädersponsor:

Unga begåvningar

Unga Begåvningar

Norrköping Nu kan du börja ansöka om stipendie 2017. I år delar vi ut 40 000 kr.

Där

Konsert lördag 14 oktober i Hedvigs Kyrka kl 16:00

I februari startade vi vårt arbete med att ta fram de unga talanger som ska få framträda på höstens konsert i Hedvig Kyrka. Som tidigare år samarbetar vi med kultur och musikskolorna i Norrköping, Finspång, Söderköping och Vadstena.

Just nu pågår förberedelserna inför höstens konsert. Programmet kommer läggas ut här med alla deltagare from vecka 37.

Mer info finns på nt.se
Här kan du söka och läsa om årets deltagare och tidigare års deltagare i konserterna samt tidigare stipendiater.

Biljetter till konserten 14/10
Nu finns biljetter till höstens konsert att köpa.
Biljetter säljs hos Resecenter Drottninggatan 66 samt Gotthuset i Lindens köpcentrum. Pris/st inkl förköpsavgift 120 kr. Ej sålda biljetter kommer säljas på plats vid kyrkan 14/10 några timmar innan konserten.

Stipendieansökningar 2017
Alla som skickat in sina ansökningar ska nu ha fått svar på att deras ansökan är inkommen. Sista datum att ansöka var den 15 juli. Tyvärr har en del sena ansökningar fått avslag pga att de inkommit försent. Processen är nu igång med att ta ut de fyra stipendiaterna av totalt 35 ansökningar i år.

Besked till alla som skicka in sina ansökningar kommer skickas ut vecka 36.
Har du frågor om din ansökan eller andra frågor om stipendiet hos Unga Begåvningar är du välkommen att kontakta Johan Midner, se kontaktinfo nedan.


Så här gick det 2016.....

GRATTIS till 2016 års fyra stipendiater:
Natahlie Andersson, Oskar Lindström, Filip Johansson och Vidar Karlsvärd. De fyra ungdomarna fick dela på totalt 40 000 kr som ett stöd till kommande utbildningar.

Om Förengen Unga Begåvningar:
Föreningen Unga Begåvningar bildades 2010 av Barndiabetesfonden, Lions Club Skärblacka och Norrköpings Tidningar. Föreningen verkar för att ge unga chansen till utveckling inom områdena sång, musik, dans, akrobatik och kultur.
Föreningen anordnar årligen en konsert för att ge unga begåvningar en chans att visa upp sig för publiken och få uppskattning. Dessa deltagare handplockas noggrant ut med hjälp av företrädare från kultur och musik-skolor i Norrköping, Finspång, Söderköping och Valdemarsvik. Varje år delar föreningen också ut stipendier för att ge unga chansen till utbildning, studieresor, enstaka kurser, köp av instrument etc. Alla som är mellan 12-20 år (ej fyllda 20) och som bor inom NT:s spridningsområde är välkommen att söka stipendium.


Frågor om Föreningen Unga Begåvningar eller Stipendie?

Har du frågor är du välkommen att kontakta:
Johan Midner
epost: johan.midner@ostgotamedia.se
Tel: 011-200 214

Var med och stötta Unga Begåvningar!
Vårt viktiga arbete för att ge unga begåvningar ett extra stöd framåt.

Sponsringsansvarig: Berit Malmqvist tel: 076-7810881