Vinn 7000 kronor för din läsarbild

Tipsa Nu har du chansen att få upp till 7000 kronor för din nyhetsbild!

Har du hamnat mitt i en nyhetshändelse? Har du tagit en bra bild eller video? Tveka inte att mejla, mms:a eller sms:a till oss. Skicka till tipsa@nt.se

Har du ett tips eller har du blivit ögonvittne till en nyhetshändelse? Det kan vara en olycka, brand eller en polisinsats. Det kan självklart även vara andra uppseendeväckande händelser, exempelvis en älg som förvirrat sig in i ett bostadsområde eller kanske att du råkat stöta på kungen. Tveka inte att ta fram din mobilkamera och fånga situationen. Skicka bilden/videoklippet som MMS eller mejl till tipsa@nt.se eller använd formuläret här intill.

 

Varje månad delar vi ut totalt 7000 kronor för de bästa bilderna som skickas in till ÖstgötaMedia (www.corren.se, www.nt.se, www.mvt.se och www.vt.se).
Summan kan gå till en person för en enda läsarbild eller videoklipp, eller delas av flera som skickat in bilder/videoklipp. I övrigt ger vi ingen ersättning för publicerade bilder/videoklipp.

 

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

 

När du skickar in bilder eller filmer ger du oss tillåtelse att kostnadsfritt publicera dem i våra kanaler inom Östgöta Media eller i videospelaren Flows nätverk - men har alltså chans att vinna upp till 7000 kronor.
Det kommer stå att det är läsarbilder när vi publicerar dem, men om du vill ha med ditt namn som byline måste det tydligt framgå i ditt MMS eller mejl.

Nyhetsbilder är en färskvara - skicka in din bild till oss omgående.

 

Viktigt att tänka på:

  • Respektera människors integritet när du fotograferar. Gå inte in på privat område och håll ett normalt avstånd till människor.
  • Respektera polisens eller räddningstjänstens avspärrningar.
  • Stå inte i vägen så att du hindrar räddningspersonalen i sitt jobb.

Nyhets- och reportagetips

Fält markerade med * är obligatoriska.

Skriv in ditt tips här! *
Namn
Telefon
E-postadress *
Bifoga en bild eller ett filmklipp