Olle Bonnevier, 14, sitter vid sidan av de tre hoppen och vänder sig mot kompisarna längre bort vid Konsumvägen.
– Är ni redo? ropar han till gänget på sina cyklar.
– Håll avstånd... minst två meter mellan varje. Nu kör vi, säger Elis Johansson och trampar igång.
Så rullar en ström av ungdomar vid Åbys hetaste samlingsplats deras egen Bike Park vid den gamla brandstationen mot de tre olika hoppen, flyger i det fria och landar i backen lite längre ner. Den senaste månaden har allt fler killar och tjejer samlats utanför den stängda förskolan och skapat en ny gemenskap.
Kevin Romlin tog initiativet till bygget.
– Jag har kört ganska länge här på vägen till skolan. Det första hoppet var lite på skoj, men så började fler kompisar hitta hit. Det växte och växte. De stora hoppen kom på plats för någon månad sedan, säger Kevin.
Vem har byggt hoppen?
– Alla har hjälpt till. Några har kommit med lastpallar och andra med virke så vi har verkligen byggt det här tillsammans ung som gammal. Folk i alla åldrar, från fem till 50 år är här och åker nu. Det är populärt, säger Martin Nyberg.
Tindra Skärsand, 11, har precis kommit upp från backen, där de tre hoppen som är 1.40, 1.60 och 2.20 meter höga står.
– Det är roligt att känna att man är i luften. Jag har inte vågat hoppa från de största hoppen än, säger hon.
– Det är en kick och en utmaning varje gång man tar lite fart och hoppar. Det är kul, tycker Elis Johansson.
Är man inte rädd för att skada sig?
– Nej, säger Elis.
Hoppen är dock byggda utan bygglov från kommunen och senast på fredag ska de rivas.
– Det känns tråkigt. Det är en så perfekt plats för hopp. Det finns heller inga andra ställen vi kan vara på i stället, säger Kevin.
– Vi har fått klagomål från grannar. Det finns också en stor skaderisk, där vi, som kommun, måste ta ett ansvar och se till att hoppen försvinner, säger Daniel Ackermann, som är kommunikationsansvarig vid Norrevo.
Samhällsbyggnadskontoret, som har ansvar för en del av marken runt Kvarnhoppen, är medvetet om önskemålet om en park för cykel och hopp i Åby. Det dök upp för första gången för tre år sedan.
– Frågan är väckt, men vi har i dagsläget inga pågående projekt i Åby för en sån anläggning, säger landskapsingenjören Robin Kalenius.
Många föräldrar har engagerat sig i den nya mötesplatsen.
– De har byggt allt från grunden och har hur kul som helst. Det är bara att vara här en eftermiddag eller en kväll så förstår man vilken glädje det finns, men det finns två sidor av det här ju, säger Kevins mamma Sofie Romlin.
– Vi har inte bett om lov om att bygga. Det är inte bra om det skulle hända någon något på kommunens mark. Det har också rört upp en del känslor och klagomål i området. Vi förstår kommunens beslut att man vill ta bort det här, men frågan är om man kan erbjuda eller hitta en annan plats där vi kan vara istället och gärna inom en snar framtid. Man vill ta vara på det stora intresset som finns nu och inte om några år, menar hon.
Carl Hagenblad står vid ett av hoppen.
– De kommer inte sluta hoppa bara för att det här försvinner utan kommer söka till någon annan plats. Det är inte bra att bara ta bort något utan att ha en plan, menar han.
– Man ska säga till barn och ungdomar som förstör eller skräpar ner, men stör inte barn som leker. Den här platsen har på kort tid blivit viktig för många.