Insändare Svar till Leif Arvidsson i NT 16/11

Jag håller helt med Leif Arvidsson när det gäller bandyisen. Varför satsar inte Norrköping på den? Under många år har nu Borgia kört på denna plats och isen blir sämre och sämre för varje år som går. Dom satsar mycket på våra barn som vill lära sig att åka skridskor. De gör det för att de tycker det är roligt och brinner för det. Man ser även glädjen hos alla dom barn som varje söndag kommer på Skridskokul när dom åker ut på isen.

Tänk om Norrköpings kommun skulle satsa lika mycket på bandyn som på hockeyn, basketen och fotbollen.

Själv har man besökt ABB arenan i Västerås och föll pladask för den. Min första tanke var just då: Tänk om vi skulle ha en sådan här arena i Norrköping! Jag tycker verkligen att Norrköpings kommun ska ta en titt på den och bygga något liknade här i Norrköping.

Ni säger att Norrköping är en idrottens stad. Men är vi verkligen det? När det bara satsas på vissa idrotter? Förutom bandyn så har vi även handbollen som även dom kämpar för en större, nyare och bättre sporthall.

Upp till bevis nu Norrköpings kommun och våra kära politiker och bevisa att vi är en idrottens stad. Blunda inte för vissa idrotter. Hjälp alla sporter till att bli stora.