Insändare Tack Kommunen för att Ni gjort så fint på Strömsholmen med det nylagda gräset. Det var ju tänkt att alla skulle kunna ta sin kaffekorg och sina familjer och gå dit och ha det skönt i sommarvärmen. Det var fint tänkt för genom åren har man sett att det saknades.

Tyvärr så finns det nu hundägare som inte vet vad gräsmattor används till förutom att deras hundar ska rastas, och sedan krafsar ju hundarna över det dom gjort. Det är ju inte så roligt att föräldrarna ska behöva torka av hundbajs från barnen för att dom leker på gräsmattan. Inte heller roligt att få sina filtar nedsmutsade. Det är sorgligt att se deras husse/matte stå och titta på när hundarna gör ifrån sig och sedan bara gå därifrån. Då kan man inte ha så mycket innanför skallbenet. Tycker att dom ska ta en ordentlig promenad med hunden i stället. Det kanske inte är lika skönt och bekvämt som en nylagd gräsmatta, men hunden skulle nog inte tycka illa om det.

Ett förslag till Kommunen är nu att man sätter upp en skylt om att hundrastning är förbjuden, då skulle det kunna bli en trevlig plats för kloka människor att umgås på.