Insändare Svar till Sophia Jarl i NT 28/3

För dig som utbildad lärare skulle skolan och barnen var viktigare än allt annat. Så ser det inte ut, då du lämnade dem för flera år sedan. Jag tycker att det är oansvarigt av dig! Varför valde du att göra det?

Nu är det verkligen på tiden att du återgår till läraryrket och visar hur det ska gå till att få alla niondeklassare behöriga till gymnasiet. Du bara anklagar Kvartettens lågt sätta mål och det börjar nu att likna ”förföljelsemani”. Vad håller du på med?

Sanningen är väl att det inte är Moderaterna som kritiserar Kvartetten utan du personligen Sophia Jarl. Jag råder dig att sluta med det, eftersom du riskerar att göra partiet illa med dina upprepade anklagelser och påhopp. Ska du som en trovärdig ledare inte hellre förmedla fakta om Moderaternas mål och även ge exempel på hur skolresultaten ska förbättras.

Jag och många andra vill se en förändring av ledarskapet i norrköpingsmoderaterna. Dina upprepade anklagelser och påhopp gör dig inte trovärdig. Lämna ledarskapet för att ge möjlighet för andra ledare att rätta till skadan.

I ditt svar skrev du att jag skulle vara välkommen att rösta på Moderaterna. Det behöver du inte be mig. Men jag lovar att jag inte kommer att rösta på dig, eftersom jag och många andra saknar förtroende för dig.