Insändare Nu måste jag snart bryta mig ur detta förhållande. Jag mår inte bra i det! Men mådde jag bra innan det? Nej, jag vart påtvingad detta förhållande. Efter fler års kämpande med min onda kropp och avsaknad av en fungerande sjukvård så sa min kropp till slut ifrån och jag vart intvingad i ett förhållande med er, Försäkringskassan.

Redan i början av vårat förhållande så märkte jag att du inte litade på mig, du ifrågasatte mycket och krävde många bevis på jag inte missbrukade vårt förhållande. Det sårade mig när jag faktiskt försökte göra allt för att få det att fungera, jag gjorde allt du bad mig om.

Du tog för givet att jag var som några av dina tidigare förhållanden men så är det inte, alla människor är olika individer, alla har olika kroppar och har olika förutsättningar i livet. Jag kände mig alltid övervakad av dig. Du drog in mina pengar och krävde att jag skulle jobba mer än jag fysiskt klarade av. Du har så mycket regler så det är omöjligt att hålla koll och förstå alla och straffen du delar ut blir ofta hårda och orättvisa.

Vi har haft ett destruktivt förhållande så länge nu att jag inte längre kan prata med dig direkt eller öppna någon form av korrespondens ifrån dig, det får en tredje part göra åt mig. Du pratade över mitt huvud och hängde ut mig på mitt jobb. Jag trodde verkligen på oss, att du skulle hjälpa mig framåt och inte som det har blivit nu, bakåt! Jag har aldrig trott på andra som har ingått ett förhållande med dig när de sagt att det inte har fungerat bra, jag gick in i detta förhållande med hull och hår, jag trodde verkligen du skulle hjälpa mig, det fanns inget annat för mig.

Hoppas verkligen att du kan ändra dig i framtiden, att du kan börja lita på folk och framför allt att du lyssnar mer på läkarna som också är involverade i detta förhållande. Du saboterade vårt förhållande och den som förlorade på det var jag, min familj, sjukvården och min chef. Jag tror inte du drabbades så hårt!