Logga in
Logga ut
Snabb reaktion av kommunen! Maries NEURO-blogg Maries NEURO-blogg
Vädersponsor:

Åsa Sjöbergs blogg

Sommar och sol!

Vilken sommar vi fått!! Helt underbart! Och samtidigt undrar jag lite försiktigt hur utveckligen av vårt klimat ser ut... Men visst behöver vi de här soliga varma dagarna! Hoppas hela sommaren blir så här skön. Fast det kan ju få regna på nätterna:-)

Den här perioden är alltid intensiv för mig som företagare. Maj har passerat som en raket känns det som så här i efterhand. Fullt ös, spännande och roliga uppdrag. 

Nu laddar jag om inför sommarens gig, allsångskvällar och konserter. Passar också på att ta ordentligt med semester tillsammans med barnen och Classe. Viktigt. Familjen först<3

Om en dryg vecka fyller jag 45 år. Hur det känns? Som vanligt! Men jag funderar en hel del på det här med livet. Som pågår. Och tiden som springer på i ett rasslande tempo. Min högsta önskan är att få finnas kvar länge. Har ju två barn som jag vill följa genom livet. Varje dag är en gåva att ta vara på. Har lätt att glömma det när livet oftast är utan paus. Trivs med att vara precis där jag befinner mig. Livet kan vara tufft mellan varven. Men oftast är det fantastiskt på så många sätt. En liten reflektion innan jag måste rusa vidare till ett gig! Ta hand om dig!

Kärlek behöver vi varje dag!

Alla Hjärtans Dag. Kärleksförklaringarna svämmar över på sociala medier. Det är bra med all kärlek som uttrycks och förmedlas. Men det vet ju både du och jag att vi behöver VARJE dag. Att ge är alltid bättre än att få sägs det. Och visst ligger det nåt i det att när vi ger nåt positivt av oss själva till nån annan så mår vi bättre. Vi kan aldrig ge eller få för mycket av kärlek, vänliga ord, positiv energi och empati. Att säga nåt schysst till nån annan, till nån du inte känner, kostar ju INGENTING.

Jag är så trött på all ytlighet. Jag vill ha det som är genuint och äkta. Real stuff. Astrid Lindgrens ord håller för alltid: Ge barnen kärlek, kärlek, kärlek, kärlek. Så löser sig resten av sig självt." Alla behöver kärlek. Både barn och vuxna. Varje dag. Inklusive Alla Hjärtans Dag.

Barnen har frågat många gånger: Vad viskar pappa i ditt öra? Bajs tyckte Edvin. Nåt med kärlek tyckte Elsa. 

Glammig vardag!

Det ingår en del glam i jobben mellan varven. Men för de som träffar mig på hemmaplan så är det oftast osminkat:-) Kontrasterna är ju kul. Det är aldrig fel att få slänga på sig en lång vacker paljettklänning en vanlig vardag. Att få sjunga vid Seniorgalan runt om i länet värmer själen. Det initiativ som Georgis Tuohima tagit är fantastiskt. Att sen få sjunga med lite extra bling-bling på sig gör inte saken sämre. 

Livet pågår för fullt. För mig är det barnen och familjen i fokus. Idag är det simskola och snart laddar vi för ett härligt och ledigt sportlov. Hoppas snön får ligga kvar tills dess!

En bild säger så mycket mera än ord. Här är ett svep med bilder från senaste tiden. Konserter, nyårsfirande, seniorgalor och resemässan. Kram på dig!

De tre bästa jag vet<3

 

Från Zelmerlöv och lyxbilar till välgörenhetskväll!

Man ska ju dela saker direkt. Men den här lilla karamellen har jag helt enkelt inte hunnit blogga om. Fick en fin förfrågan av Malin Peterzén på Östgöta Kök om jag kunde tänka mig att repa in en låt till ett speciellt event. Till Platinum Cars nyinvigning. Tackade genast ja och fick börja nödrepa Peter LeMarcs låt "Du och jag mot världen". Sigge Bilajbegovic, en av våra mest framgångsrika företagare, och en gammal klasskompis till mig sen grundskolan, ville överraska sin sambo med låten. Kändes fint och himla kul att få vara med på ett hörn. Tog med mig en av mina absoluta favoritpianister Marcus Österlund som gjorde ett briljant jobb. Och på samma gig var Måns Zelmerlöv. Trevlig och jordnära skånepåg. Som imponerade tillsammans med sina tre musiker. De körde live. Snyggt jobbat! Och Sigge är jag givetvis sjukt imponerad av. Som säljer lyxbilar och är ledande i Europa. Heja Sigge från Finspång!!!!

Hunnit en sväng till Skara och Marcus Perssons studio också. Min Classe släpper ny platta om två veckor hos Atenzia Records med sitt dansband Lövgrens. Han borde göra solokarriär snart tycker jag. Vi gör en Bob Dylan- duett på svenska. Den blev helt ok:-)

Fint och viktigt möte med en fantastisk person. Katarina Hågfeldt Collin är föreståndare för Ronald McDonald Hus i Linköping. Deras arbete är ovärderligt. Vi planerar för en välgörenhetsmiddag på nya Frimis i Linköping. Kommer bildbevis lite längre fram!

Imorgon kör vi igång vårt första event med Luciatåget i Norrköping i år! Alltid lika kul att få vara med! Både som samordnare och konferencer. Underbart att få möta unga kreativa människor som vill sprida sång och musik för att göra dig och mig lite gladare. Imorgon är vi på Ingelsta Shopping! 

Nu ska jag snart hämta de två bästa jag vet. Mina barn! Trevlig helg!

Hej igen!

Nu funkar det igen! Jag och uppladdningen av bilder på bloggen har inte kompat så bra, men nu så! 

Vilket fantastiskt väder vi har just nu! Att bo nära havet och skärgården är ren och skär lycka faktiskt.

Livet tuffar på här, eller kanske mera springer på ärligt talat. Vart tar tiden vägen? Paus är ett tillstånd jag skulle behöva mera av i tillvaron. Nej, jag jobbar inte hela tiden. Jag är hemma väldigt mycket med våra barn. Självvalt. Vill spendera så mycket tid jag bara kan med dem. Att kombinera det med en sambo på ständig turné och att själv vara egen företagare är inte helt lätt. En sak i taget och en dag i taget helt enkelt. 

Älskar ju att jobba med olika kreativa projekt. Nu är hösten fylld av några sådana. Spännande och kul! 

Önskar dig en skön dag i höstsolen!

Sankt Anna skärgård, som The Guardian har med på sin tio-i-topp lista över vackra outforskade platser i världen att besöka. Häftigt tycker jag!

Från ett gig på Östgötaporten härom veckan. Med Sleipner i bakgrunden. Som vann matchen.

 

Semester!

Nu är det semester med familjen! Jag och barnen smygstartade lite medan Classe var på sin sista turné innan tre veckors uppehåll. Vi drog till syrran i Jönköping, badade i Vättern, åkte till Visingsö och handlade polkagrisar i Gränna.

Och så firade vi Elsas 5-årsdag med buller och bång i fredags! Hela trädgården full med goa barn och trevliga föräldrar. Hur kul som helst! Prinsesskalas, enligt dotterns eget önskemål.

Vi har några små gig under semestern. Imorgon är sista allsångskvällen i Tyrislöt, hos Lotta i trädgården. Vilken succé de här kvällarna har blivit! Fantastiskt sommarväder, knökfullt med folk i trädgården och himla trevlig stämning! Tusen TACK alla inblandade!

Jag var på ett annat kul gig härom veckan. I bästa Norpan! Sommar i Refvens Grund är en riktigt bra satsning kommunen och Upplev Norrköping gör i sommar. Jag var konferencier en av kvällarna och hade hur kul som helst! Stolt över att det finns så mycket musikalitet i form av artister, låtskrivare, band etc i Norrköping. Ser fram emot en uppföljare nästa sommar!

Önskar dig en fortsatt skön sommar! 

Åsa Sjöberg är sångerska, programledare och utbildad stylist.                                                                                                 Kul att just du hittat hit till min blogg! Jag heter alltså Åsa Sjöberg. Mamma till Edvin och Elsa, sambo med sångaren & musikern Claes Lövgren. Min blogg är en salig blandning av både allt jag pysslar med och hur livet ter sig för övrigt.

Bloggar

Sportbloggar