Logga in
Logga ut
Dödat en person i Afghanistan - beviljas ... Juristbloggen Juristbloggen
Vädersponsor:

Jenny Elander Ek (C)

1 maj -resa

För att Valdemarsvik ska växa och må bra behövs företag. Företag som erbjuder sysselsättning och bidrar med skatteintäkter till gagn för våra kommuninvånare. Och Valdemarsviksborna är duktiga på att starta och driva företag. Allt från industri, till jordbruk, detaljhandel, tjänsteföretag och inom turism och mycket annat. 

Centerpartiet i Valdemarsvik har som tradition att 1 maj varje år besöka företag och föreningar inom kommunen. För att få lära oss mer, få inspiration och uppmärksamma alla goda föredömen som finns i vår närhet.

I år har turen kommit till Valdemarsvik där vi startar dagen med ett besök på Valdemarsviks Sparbank. Vi knallar sedan Storgatan och Järnvägsgatan bort för ett besök på VK Design. Innan lunch tar Hannes Carlsson oss med till utkiksplatsen vid Majelds-berget för att berätta mer om Valdemarsviks historia. Lunchen intages på Grännäs Restaurang innan vi avslutar dagen med ett inspirerande besök hos nyöppnade A100.

 

Vill du följa med? Mejla anmälan samt eventuella matpreferenser till jenny.elander-ek@valdemarsvik.se eller slå en signal till 073-8070983.

Kostnad: 150 kr för medlem och 200 kr för icke-medlem.

Varmt välkomna önskar Centerpartiet i Valdemarsvik

Dags att rösta!

Nu är det äntligen valdag och efter att vallokalerna stänger ikväll får vi reda på vilka partier och kandidater som vunnit ert förtroende. Den senaste månaden har jag i denna blogg presenterat 36 skarpa vallöften för Valdemarsvik md fokus på näringsliv, äldre, integration, miljö samt barn och unga. Jag hoppas att vi i Centerpartiet genom dessa samt genom vårt arbete under den gångna mandatperioden har lyckats få ert förtroende att styra Valdemarsvik de närmsta fyra åren. Det vore en oerhört stor ära. 

Nå våra nationella miljömål.

Klimatfrågan är en ödesfråga och påverkar alla aspekter av våra liv. Hur ett förändrat klimat med påföljande förändringar av vädret kan påverka oss har vi sett tecken på denna sommar. Ingen kan göra allt men alla kan göra något. Därför är vårt vallöfte nr 36 att kommunen under nästa mandatperiod arbetar fram en plan för hur de nationella miljömålen ska nås i Valdemarsvik.

Kommunen med bäst attityd till företagande!

Vårt vallöfte nr 35 är att vi vill att Valdemarsvik ska vara kommunen där kommunpolitikerna har bäst attityd till företagande. Det åstadkommer vi bland annat genom att skapa arenor för att möta företagen och ta del av den erfarenhet och de idéer som företagarna har. Tillsammans för vi Valdemarsvik framåt. 

Utökad färdtjänst eller annan kommunikation

Det är viktigt för alla att få möjligheten att kunna ta sig utanför sin bostad för att uträtta ärenden, träffa vänner eller bara strosa en stund på stan. Detta gäller även för äldre. Därför är vårt vallöfte nr 34 att se över möjligheten till utökad färdtjänst eller annan kommunikation. 

Vikten av ett levande föreningsliv

Vårt föreningsliv är oerhört viktigt för våra barn och unga genom att de erbjuder möjligheter till en aktiv och innehållsrik fritid. Under den gångna mandatperioden har Centerpartiet därför bland annat sett till att föreningsbidragen höjts. Vi vill under kommande mandatperiod fortsätta att stötta föreningslivet i kommunen som gör stora insatser för våra barn och unga. Det är vårt vallöfte nr 33. 

Jag heter Jenny Elander Ek och jag är vice oppositionsråd samt ledamot i kommunfullmäktige samt kommunstyrelse i Valdemarsviks kommun där jag representerar Centerpartiet. Arbetar till vardags som biträdande jurist på Advokatfirman Glimstedt i Norrköping. Just nu är jag dock föräldraledig.  

  • Twitter
  • Jenny Elander Ek

Sportbloggar

Kultur- & nöje

Livsstil

Övrigt

Politiker

Frågor om våra bloggar?

Behöver du komma i kontakt med oss angående våra bloggar?
Mejla till bloggar@ostgotamedia.se