Logga in

Att börja med något nytt

Visst kan det vara svårt att veta hur man ska närma sig något som man så gärna vill göra men inte vet hur man ska bära sig åt!

Så var det i alla fall för mig! Varje gång jag åkte förbi stallet som ligger på väg hem till oss så tänkte jag att det skulle vara så kul att bara få gå in och klappa lite på hästarna, kanske rida lite också eller bara hänga där i den miljön bland alla fina djur. 

Och så en dag när vi hade städdag i båthamnen sa en granne att hon red på just det stallet och sökte efter en ridkamrat eftersom det var 2 hästar som gärna reds ut samtidigt. Gissa om jag var snabb med att räcka upp handen och säga JA! Jag vill och kan. 

Nu har jag ridit ett tag och tar till och med ut hästen själv på dom allra mysigaste uteritterna man kan tänka sig. Och att det var så fint i skogen i närområdet hade jag inte en aning om. Nog för att jag går mycket i skogen, men till häst så kommer man mycket längre och ser så mycket mer.

Jag uppskattar också att mocka skit, man är "här och nu" i sina tankar och sen det underbara med att pyssla om hästen!

Så glad över mitt nya intresse och att ha fått den här möjligheten av grannen Ewa, som också blivit en fin vän.

 

 

Så här ser det ut

Det blir sporadiska uppdateringar här tyvärr och det beror på att man måste sitta vid datorn för att få med sina bloggbilder. Och min blogg bygger på mycket bilder. Något har ändrats med hur man gör sina inlägg och det är svårt att hitta vad. Jag sitter dessvärre väldigt sällan vid datorn då jag är ute och far en väldig massa... Irriterande ja, men förhoppningsvis löser det sig! Ja då vet ni varför:)

Oavsett detta, så har det sett ut så här sedan sist. Underhållning för barn, för vuxna, för pensionärer, för fulla, för nyktra, på fastland, på båtar, tillsammans med andra musiker eller som soloartist. Det blir aldrig tråkigt!

 

Seniorgalorna växer och 5-årsjubiléet i Norrköping kändes speciell eftersom jag varit med från start och sett det växa tillsammans med drivkraften Georgis Touma och Mötesfabriken som bokat in 13 platser i landet bara i år.

Roland Engdahl som spelar både piano och trombon är med på dom flesta ställen där det fungerar för honom, han jobbar också som musiklärare och emellanåt krockar det förstås.

Majsan är med! Och hon fick till och med vara på förstasidan i NT. Hon har förresten blivit headhuntad till TV4 TALANG, och var med för att visa upp sig för den stora massan:)

 

Musik på båt: Här tillsammans med sambon Mats och bandet han spelar trummar i The Refreshments. Härligt att få lite guldkant när man är till sjöss med finhytt och fantastiskt god trerättersmiddag.

Bra drag som alltid när vännerna rocksr loss på scenen.

Jam i puben med Östen med resten. Tur-Åke, Johanna Holmqvist, Nova Sefton, Anders Hane m.fl.

Så kul att man måste hålla sig i räcket för att vara kvar;)

Visst hinner man landa hemma ibland också och blomtokig som jag är så värmer en sån här bukett extra i vinterkylan.

Ser man på...Fjant är alltid med på ett hörn!

Vi har haft semester

Vi har varit borta på semester i solsäkra Thailand. Efterlängtat! Vi har gjort så lite som möjligt faktiskt och bara njutit av sol, bad, god mat, promenader och det kanske bästa av allt, vi har unnat oss massage varje kväll innan läggdags. Det har varit så energigivande att det håller hela året!

Boendet hyrde vi genom airbnb, något vi aldrig gjort förr, men definitivt kommer att göra igen. Airbnb är en förmedling av privata bostäder på nätet och beskrivningen av lägenheten vi hyrde var exakt och hur bra som helst.

Utsikten från lägenheten vi hyrde på 17:e våningen i ett område som hette Wongamat beach i Nuklea.

 

Tjusig lobby eller hur!

Här i skuggan hängde jag mest. Staden man ser längre bort är Pattaya och det tog oss 40 minuter att ta en kvällspromenad dit till staden som aldrig sover.

En av dom långa promenaderna ledde oss till 37:e våningen på Hilton och en varsin drink. Drinkglaset var nog snyggare än vad drinken var god...

Bauta-insekter som surrade runt blommorna var imponerande att titta på. Att dom kunde flyga med dom tunga kropparna.

Mats, den bästa jag vet!

"Vår" fruktkvinna som kom till oss varje lunch vid stranden så vi kunde köpa smarrig mango, papaya, ananas, melon och en annan frukt som jag inte vet namnet på. Underbart gott!

Den här lilla köttätande krabaten hängde på samma blad hela tiden och när den blev hungrig så måste den ha avsöndrat nå´t ämne för plötsligt samlades flockvis med flugor runt den som den mumsade i sig av.

Jag kan inte komma på något bättre sätt att börja ett nytt år än just så här:)

 

 

 

Några grå till...

Jo några flera små grå har det blivit under 2017, så jag avslutar sista dagen på det gångna året med att färga håret:) Det är inte värt att rycka bort dom, för vem vet om det är i dom gråa som visheten sitter?

Jag säger ett stort tack till 2017, ett år som har varit fyllt av musik, resor och många roliga möten. Tack till alla som bokat mig, till alla som lyssnat, till alla jag haft förmånen att musicera med, till alla som hängt med på resorna och till Mats förstås, min kära sambo som alltid är nära även när vi inte ses!

Bilderna är från december och från den långa fest vi haft på Elite Grand hotel i Norrköping under julshowerna och även från kyrkor och hemmamys med katten. Mats har varit på turné med The Refreshments som han trummar med och i år har deras gästartister varit suveräna Cookis´n´beans, jag hann se deras julpaket två gånger innan turnéavslut. 

Nytt år, nytt avstamp och i och med det önskar jag dig att 2018 blir så som just du önskar! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

The Grand Christmas Show

Jag producerar The Grand christmas show för 4:e året i rad och nu har vi hunnit köra 7 föreställningar på Elite Grand hotel i Norrköping. Veckorna innan var, som alltid, intensiva med repetitioner, småändringar, stora ändringar, byggande av scen, ljud, ljus, mixning av musik, ordna kläder till alla 5 i ensemblen m.m. I år medverkar förutom jag, Linnéa Källström, Stefan Wikström, Mia Johnson & Anders Håkansson

Även om innehållet i showen är identiskt lika varje föreställning så blir det ändå olika dels beroende på oss på scenen, vilken veckodag det är och den viktigaste biten, -den som gör att det känns mest olika för oss, nämligen publiken! Som även om man inte tänker på det från salongen är en viktig medspelare! Och nog har det kännts toppen så här långt!
Bilderna är från premiären och fotografen är Niclas Sandberg www.niclassandberg.se
Linnéa Källström Lotta Källström Stefan Wikström Anders Håkansson Mia Johnson Julshow Elite Grand Hotel i Norrköping
Linnéa Källström Lotta Källström Stefan Wikström Anders Håkansson Mia Johnson Julshow Elite Grand Hotel i Norrköping
Linnéa Källström Lotta Källström Stefan Wikström Anders Håkansson Mia Johnson Julshow Elite Grand Hotel i Norrköping
Linnéa Källström Lotta Källström Stefan Wikström Anders Håkansson Mia Johnson Julshow Elite Grand Hotel i Norrköping
Linnéa Källström Lotta Källström Stefan Wikström Anders Håkansson Mia Johnson Julshow Elite Grand Hotel i Norrköping
Linnéa Källström Lotta Källström Stefan Wikström Anders Håkansson Mia Johnson Julshow Elite Grand Hotel i Norrköping  Majsan Majsans magasin
Linnéa Källström Lotta Källström Stefan Wikström Anders Håkansson Mia Johnson Julshow Elite Grand Hotel i Norrköping Majsan Majsans magasin
Linnéa Källström Lotta Källström Stefan Wikström Anders Håkansson Mia Johnson Julshow Elite Grand Hotel i Norrköping
Linnéa Källström Lotta Källström Stefan Wikström Anders Håkansson Mia Johnson Julshow Elite Grand Hotel i Norrköping
Välkommen till Lotta Källströms blogg på NT.se.

"Vad gör du annars?" Välkommen till min sida på nätet för att få reda på det. Häng med mig i mina uppdrag på & runt scenen, min familj med dottern Linnéa som sjunger och jobbar på Disney Channel & fästmannen Mats som trummar i The Refreshments, vänner & en massa annat som händer. Du når mig på mail om du har något på hjärtat: lotta.kallstrom@gmail.com Hemsida: www.lotta-k.com

  • Mest lästa bloggar
Fotbollsbloggen
Fotbollsbloggen
  • Senaste blogginläggen

Bloggar

Sportbloggar