Berätta om ditt sound.

– Måste man ha ett sound? Jag menar liksom att bra musik är alltid bra musik, måste man nischa sig? Jag gör väl musik som är inriktat på dans. Jag vill att det ska vara kvalitet på det. Nuförtiden så är väldigt mycket musik otroligt slit-och-släng-aktigt. Man massproducerar och överanvänder olika sounds och stilar.

Hur förbereder du dig inför ett live-set?

– Inte alls egentligen. Eller jag försöker få klart så många låtar som möjligt, för man vill ju testa sina nya grejer, och jag kanske gör några schysta edits på lite låtar. Men inte mer än så. Jag vet egentligen aldrig vad jag ska spela, jag tar bara med mig mycket, riktigt grym musik och så får jag läsa av vad publiken gillar.

Var får du inspiration ifrån?

–  Min pappa är väldigt viktig för mig i det här fallet. Han skickar alltid otroligt häftiga grejer till mig. Kan vara något väldigt gammalt som han tycker att jag kan sampla, eller något helt nytt som ingen har hört än.

Hur tycker du housemusiken har utvecklats de senaste 10-15 åren?

– Helt sjukt mycket. Jag har ju inte varit med i 15 år, men senaste tio åren är helt galet. För åtta år sedan skulle det inte vara möjligt att en dj skulle vara en av de största artisterna på en festival som Bråvalla. Men sista åren känner jag väl att det börjat spåra ur lite i den här ”EDM”-industrin. Mycket börjar låta likadant och det är inte alls samma känsla som när jag först upptäckte det. Folk behöver gå tillbaka lite till sina rötter och känna efter vilket håll dem vill att scenen ska gå åt. Kollar du på klipp från en ”EDM”-festival så står alla bara och hoppar. Många har missat den äldre housemusiken där det var magiska vibes och man verkligen dansade. Vi måste faktiskt värna om den enorma industrin som alla har slitit för att den ska växa, och inte göra den till något slags McDonald’s där man inte kan höra skillnad på en danslåt och en låt från Miley Cyrus.

Om du själv ska dansa, till vilken musik skulle det vara?

– House, disco från 70-talet, tech-house, eller techno.

Hur kommer du att låta på Bråvalla?

– Det kommer vara riktigt bra musik helt enkelt. Riktig house och musik som man kan dansa till, kan garantera att det kommer vara grymt drag.

Ska du kolla in några andra akter på Bråvalla?

– Självklart! Bråvalla måste vara en av världens bästa festivaler när det kommer till musikbredd. Förutom att gå på Dayparties med alla de grymma artisterna som spelar där, så tänkte jag kolla Robbie Williams, Above & Beyond, Albin Myers, Fritz Kalkbrenner, Seinabo Sey, Tove Styrke och Dada Life.

Om du fick samarbeta med vem som helst, vem skulle det vara?

– Måste nog säga Daft Punk, Giorgio Moroder, Steve Angello eller Coldplay.

Vilket är ditt bästa gig någonsin?

– När jag värmde upp för Axwell på festivalen "Where’s The Party? By Carlsberg", i Sälen. Eller någon av alla kvällar i Teatron på Ambassadeur i Stockholm.