I Knäppingsborg fortsätter Thalias vänner med sina allsångskvällar. I år blir det tre tillfällen med start den 13 juli.

Allsången vid Brådtom sluss har alltid varit populär och med Chopp Event vid rodret kan så många som 1 500 personer dyka upp för att sjunga tillsammans. I år blir det premiär den andra juli och sedan blir det allsång varje vecka till och med den sjätte augusti.

Vid Valdemarsviks gästhamn leder Titanix allsången på hemmaplan. Det blir fyra måndagskvällar med premiär den 13 juli.

I Söderköping blir det allsång på söndagar med start den 28 juni, på Korskullen.

I Borgsruinen turas Lotta Källström och Glade Glenn om att leda Norrköpingspubliken i traditionella sommarfavoriter under onsdagskvällarna i juli.

Tillsammans med Roland Engdahl är Lotta Källström på allsångsturné i sommar.

– Vi kör fem gånger på tre olika platser i länet, så man kan nästan kalla det en liten hälsoresa kanske – eftersom det är så himla nyttigt att sjunga, säger hon.

Utöver Borgsruinen syns det välkända paret på Motormuséet i Ljusfallshammar och under Sankt Annadagen i Tyrislöt den 18 juli. Kanske blir det favoriter som Lase Berghagens ”En kväll i juni” och ”Svinsta skär” då.

Den som har svårt att ta sig ut kan dessutom se mer än Skansen på tv i sommar. Showen ”Sommarkväll i Gränna hamn” sänds i 24nt, med start i början av juli. Det blir fyra program med välkända artister och mycket musik.

Någon mer allsång på Strömsholmen blir det inte i sommar, men Studio Skandias nya ägare Mats Roos har tagit över konsertverksamheten både där och på Drottninggatan tills vidare.