Info om kundklubb MERA

Mera är den mest förmånliga av våra två kundklubbar. Här finns alla våra aktuella erbjudanden, varav de allra flesta är speciellt utvalda för dig som är prenumerant.  

Mera ingår för dig som har en aktiv prenumeration hos oss (gäller ej företag) och ingår även för övriga familjemedlemmar (max fem) som bor i det prenumererande hushållet.

Kundklubb Mera hittar du på www.nt.se/mera eller under fliken Mera förmåner ovan på denna sidan.

ALLA FÖRMÅNER INGÅR

Mera är alltid fylld med mängder av utvalda erbjudande för dig som är prenumerant. Om du ofta tar del av erbjudanden är chanserna goda att du sparar in hela prenumerationsavgiften på ett år.

Som prenumerant har du även tillgång till följande förmåner och tjänster, exempelvis
- halva priset på Lokus köp- och sälj
- halva priset på familjeannonser
- alla våra digitala nyheter på sajten
- rabatt på konsertbiljetter, resor och andra upplevelser

OBS! Som prenumerant hittar du inget nytt under fliken Förmåner, utan välj alltid att utnyttja dina erbjudanden i Mera.  Då vet du att du får det bästa aktuella erbjudandena.

LOGGA IN
För att få mer info om och komma åt dina erbjudanden behöver du vara inloggad på ditt KiD-konto hos oss. Du loggar in med din mejladress/ditt mobilnummer som användarnamn och det personliga lösenord du valde när du skapade ditt konto.

Saknar du ett KiD-konto? -skapa ett här.
Välj ”Jag är prenumerant” och följ anvisningarna.

 

Har du ett användarkonto och en prenumeration, men ändå inte kommer åt kundklubb Mera beror det ofta på att du inte har kopplat din prenumeration till ditt användarkonto.
Det kan du göra här! 


LÅT HELA FAMILJEN TA DEL AV MERA
Du som har prenumerationen kopplad till ditt konto kan bjuda in upp till 4 familjemedlemmar, som bor på samma adress som du. Bjud in under ”Mina sidor”.