Info: Så får du dina erbjudanden

Gå till din kundklubb och klicka på det erbjudande som du är intresserad av. Där kommer du åt den värdekupong, kod eller länk som behövs för att ta del av erbjudandet. Du ser vid det aktuella erbjudandet vad som gäller.  

Värdekuponger
När du behöver en värdekupong, kan du ofta välja att skriva ut den på papper eller få den skickad i ett sms till din mobil. Kupongen/sms:et ska sedan lämnas eller visas upp på den plats där det gäller. OBS! Det kan ta upp till 15 minuter innan du får ditt sms. 

- Om du önskar få erbjudandet som sms, måste du lägga in mobilnummer och mailadress i "mina sidor" som du hittar i Kundserviceportalen längst upp på sidan. (Obs värdekuponger i form av papper eller sms finns endast i Kundklubben Mera Förmåner)

 

Kod och länk
I vissa fall kan du utnyttja  erbjudandet direkt via en länk som finns i anslutning  till erbjudandet. Ibland finns där en kod som du ska uppge när du bokar.

Ingen dator eller mobiltelefon

Är du prenumerant och saknar tillgång till dator eller en mobiltelefon får du kontakta vårt kundcenter hjälper de dig att komma åt dina erbjudanden. Hitta kontaktuppgifterna till kundcenter här!
Ta mig till kontaktuppgifterna här!

 

Nyhetsbrev

Ett par gånger varje månad skickar vi ut ett nyhetsbrev per mejl direkt till dig. Det hjälper dig hålla koll på alla rabatter på varor, resor, evenemang och upplevelser vi fyller på med under hela året. Uppge din mejladress när du skapat konto i MINA SIDOR i kundservice - så erhåller du vårt kontinuerliga nyhetsbrev.