Logga in
Logga ut

Norrköpings Luciatåg

Luciatåget Var med i Norrköpings Luciatåg 2018! Ansök senast den 10 oktober.

Att delta i Norrköpings Luciatåg är ett minne för livet. Alla som är födda mellan 1997–2002 och bosatta eller studerande i Norrköpings kommun är välkomna att söka.

Som deltagare i Luciatåget får man vara med om en rad äventyr där höjdpunkterna bland annat är den stora konserten i Louis De Geer den 12 december och givetvis lussandet i Norrköping under Luciadagen den 13 december. Luciatåget uppträder även under skyltsöndagen den 2 december.

Efter Lucia får hela Luciatåget möjlighet att delta i Kulturskolans ungdomskör med roliga framträdande. Man får också en termin sånglektioner på Kulturskolan.

Audition 15 oktober 2018
De som har anmält sitt intresse för att vara med i Norrköpings Luciatåg kallas till en uttagning framför en jury måndagen den 15 oktober (kvällstid). Exakt tid och plats mejlas ut till alla som har anmält sitt intresse. Under audition blir det sångprov i grupp samt mindre intervju.

Juryn väljer ut deltagarna och av dessa väljs sedan en Lucia utefter kriterierna sångförmåga, närvaro, ledarskapsegenskaper och kamratskap.

Luciatåget kommer att repetera en gång i veckan (kvällstid tisdagar).

Era personuppgifter:
Genom att skicka in er anmälan lämnar ni också samtycke till att NT och Kulturskolan lagrar era personuppgifter i syfte att kunna skapa en korrekt anmälningsprocess där varje deltagare registreras för att kunna bjudas in till audition.
NT (Östgöta Media AB/NTM) och Kulturskolan lagrar era personuppgifter för att hantera anmälan. Uppgifterna raderas hos parterna inom två år efter avslutad audition.
Här kan du läsa mer om hur NTM/Östgöta Media hanterar personuppgifter.

 

Anmäl dig till Luciatåget här

Fält markerade med * är obligatoriska.

Namn: *
Födelseår: *
Bostadsort: *
Studerar du? Om ja, vilken skola?
Telefonnummer: *
Mejladress: *
GENOM ATT SKICKA IN ANMÄLAN GER JAG MITT SAMTYCKE TILL ATT NT OCH KULTURSKOLAN LAGRAR MINA UPPGIFTER. (SE MER INFO OM DETTA I TEXTEN OVAN) *