Logga in

Norrköpings Luciatåg

Luciatåget Norrköpings Luciatåg 2019! Anmälan till Luciatåget är nu stängd. Inom kort kommer de som anmält sig att kontaktas med information om audition.

Fram till 10 oktober kan alla som är födda 1998-2003 och bosatta eller studerande i Norrköpings kommun söka till Luciatåget 2019.

Som deltagare får du vara med om en rad äventyr där höjdpunkterna bland annat är den stora konserten på Louis De Geer den 7 december och så klart lussandet i Norrköping under Luciadagen den 13 december. Luciatåget deltar dessutom under skyltsöndagen den 1 december.

Efter Lucia får hela Luciatåget möjlighet att delta i Kulturskolans ungdomskör med roliga framträdanden.

Audition 17 oktober 2019

De som har anmält intresse för att vara med i Norrköpings Luciatåg kallas till en uttagning inför en jury torsdag 17 oktober (kvällstid). Exakt tid och plats mailas ut till alla som har anmält sitt intresse. Under audition blir det sångprov i grupp samt en mindre intervju.

Juryn väljer ut deltagarna och av dessa väljs sedan en Lucia utefter kriterierna sångförmåga, närvaro, ledaregenskaper och kamratskap.

Luciatåget kommer att repetera en gång i veckan.

Era personuppgifter:

Genom att skicka in er anmälan lämnar ni också samtycke till att NT och Kulturskolan lagrar era personuppgfter i syfte att kunna skapa en korrekt anmälningsprocess där varje deltagare registreras för att kunna bjudas in till audition. NT (ÖstMedia AB/NTM) och Kulturskolan lagrar era personuppgifter för att hantera anmälan. Uppgifterna raderas hos parterna inom två år efter avslutad audition.