Logga in
Logga ut
Bistro Söderköpings Golfklubb
Veckans Lunchmeny Vecka 17
Måndag 22/4
Påskbuffé 12.00 – 16.00
110

Tisdag 23/4
Nystekt raggmunk med fläsk & lingon
110
Sydfransk fiskgryta med saffransrouille & vitlöksbröd.
110

Onsdag 24/4
Skomakarlåda med biff, potatispuré, rödvinsås, brynt lök & rökt sidfläsk
110
Mandelbakad torsk med brynt smör, potatispuré, citron & gröna ärtor
110

Torsdag 25/4
Bakad fläsksida med rostad kål, rosmarinstekta äpplen & senapskräm
110
Stekt panerad spättafilé med kall skagensås, citron & dillkokt potatis
110

Fredag 26/4
Pulled pork med coleslaw, syrad lök, friterad klyftpotatis & bbq
110
Paella med lax, räkor, pilgrimmsmusslor, saffran & aioli
110

Veckans pasta
Pasta Rosendahl med kyckling, pesto, soltorkade tomater, lök, ruccola & parmesan.
Veckans sallad
Rostbiffsallad med syltlök, krutonger & curryremoulad
Årets nyhet – Helgbuffé!
lördagar & söndagar dukas en stor helgbuffé upp med kalla och varma rätter, soppa, sallader, nybakat surdegsbröd och dessert till kaffet! 169kr inkl. dryck
Info
Adress
Hylinge golfbana
605 96 Norrköping
Telefon
011-70318
Lunch
11.00 - 14.00
Middag
Om restaurangen
Maten Tjänster
  • Lunch
  • Affärslunch
  • Avhämtning av lunch
Ingår i Dagens lunch
Dryck
Bröd
Sallad
Salladsbuffé
Kaffe
Kaka
Soppa
Karta