Hon hittade sajten under graviditeten, när hon behövde prata av sig och fråga om allt som hände med kroppen och barnet inne i magen.
Nu är Jenny med i två trådar, både den första gruppen där alla fick barn samtidigt och Norrköpingsgruppen, tråd 8.
Jennys föräldraledighet startade lugnt med långpromenader och ett par stunder framför datorn för att umgås med andra via familjeliv.se.
Nu är hon nästan aldrig hemma på dagarna och vänkretsen har utökats rejält.
- Det är nog det bästa och mest oväntade med att vara mammaledig, att jag har fått så många nya vänner, säger hon.

<span class="mr">Känner igen
</span>De gamla hinns knappt med, men prioriteras på kvällar och helger. Vardagarna fylls med babyaktiviteter och fika med olika kompisar från familjelivsgruppen.
- Jag känner igen dem från internet och de verkar så trevliga och har bett mig följa med och så, men än har jag inte hunnit, säger nyblivna mamman Caisa Lundssell, som fikar med sin mor och sin dotter bredvid Familjelivsgänget.
- Jag tror att alla mammor i Norrköping känner till familjeliv.se och de flesta alias känner jag också igen på stan nu.
Med alias menar hon namnet mammorna använder på sajten. Jenny Ekholm kommer knappt ihåg vad folk egentligen heter fast de numera träffas på riktigt.
- Mitt alias är ett gammalt smeknamn och jag antar att de flesta har tagit ett som känns naturligt att använda.

<span class="mr">Krävs extrahänder
</span>Trots att ett 20-tal mammor med minst ett barn sitter i samma hörn på fiket råder lugn och ordning.
Men det krävs lite extra händer då och då för att alla ska hinna äta något. Anna Linzie sitter knappt ned, hennes barn Irving, 5, och Gertrud, 1 känner sig som hemma och springer glatt omkring och plockar med fat och gardiner.
På Spiran kök och café tar de turbulensen med ro. De tycker bara det är roligt så länge gänget håller sig undan när det är rusningstid kring lunchtimmen.
- Det här är ett av de bästa ställena, säger Jenny Ekholm.