Logga in
Logga ut
Grått, grått och lite grönt Tuula Ravander (S) Tuula Ravander (S)
Vädersponsor:

Ana från Excellence gör solokarriär

NORRKÖPING Ana, alias Anna Johnsson från gamla popgruppen Excellence, har gett sig in på en solokarriär. Nyligen var hon i Norrköping och gjorde reklam för sin nya singel Life.
För tre år sedan du var med i gruppen Excellence. Hur kommer det sig att det sedan blev en solodebut?
- Jag har alltid skrivit låtar själv och just att sjunga i grupp var inte riktigt rätt för mig även om det varit ett lärorikt sidospår jag gav mig in på.
Vad handlar dina låtar om?
- De handlar om vardagliga saker som jag går och funderar på vissa dagar. Jag skriver ner olika ideér och sedan tar det olika lång tid innan jag känner att den är helt klar, ibland ett par dagar, ibland en månad.
På den senaste singeln Life har du jobbat med Jörgen Elofsson som skrivit låtar till bland annat Britney Spears. Hur var det?
- Det var en ren slump att vi jobbade ihop. Jag hade material klart precis då. Men det var väldigt spännande. Han är otroligt talangfull och jag förstår verkligen hans framgångar!
Varför har du valt att stava ditt namn Anna med ett N?
- Det är dels för att Anna är ett så pass vanligt namn. Sedan vill jag också kunna skilja lite på mitt privatliv och mitt liv som artist.
Dina intressen är bland annat snowboard och klättring. Berätta!
- Snowboard har jag åkt i 13 år, jag var en av de första tjejerna som tävlade på heltid med det. Klättring har det blivit till och från med nu. Sist var när jag var i Thailand för två år sedan, annars brukar jag klättra på ett gym i Stockholm.
Vad tycker du om Norrköping?
- Vad jag sett av staden är det väldigt fint, med vatten som går igenom. Jag har varit här förut under korta perioder. Min faster bor här som jag vill hälsa på oftare!
Norrköping har faktiskt en av de större Capoeiraklubbarna i Sverige, jag har hört att du vill testa Capoeria - hur kommer det sig?
- Jag har velat pröva det i flera år. Det verkar vara en så otroligt härlig sport! För några veckor sedan fick jag chansen att testa på ett kryssningsfartyg till Västindien. Det var precis så häftigt som jag trodde att det skulle vara! Så nu ska jag försöka hitta en Capoeiraklubb som ligger i Stockholm där jag bor.Popcorn lottar ut Anas nya singel Life.
Vill du vinna ett exemplar?
Skicka då in ditt namn och adress till Popcorn,
Norrköpings Tidningar, 601 83 Norrköping
eller e-posta på popcorn@nt.se
 
 
  • Senaste Nytt
  • 24NT
  • Instagram

Webb-TV

Missa inte

Affärsliv.com

Fastighetsaffärer

Allt om valet 2018

Åsikter

Familjeannonser

Kultur & Nöje

Inrikes & Utrikes

Sport

  • Senaste sport
  • Mest lästa sport

Lokal fotboll

Familjeannonser

Senaste blogginläggen

Senaste blogginläggen - Politiker

Resor - i samarbete med

Charter
LMS