Det var i samband med förlustmatchen borta mot Oddevold förra helgen som något gick snett. Varken Håkan Forsberg eller tränaren Robert Hagert vill gå in på några detaljer och Mehmet Mehmet har inte gått att nå för en kommentar.

Klart är i alla fall att Sylviamittfältaren är avstängd tills vidare, både från träning och match. Han finns alltså inte med i laget som ska möta Kristianstad hemma på söndag.

- Vi lägger locket på och försöker lösa det här internt. Både för föreningens och killens skull, säger Håkan Forsberg.

Artikelbild

Hur länge blir han borta?

- Jag vet inte.

Det är inte en optimal situation för en klubb som redan har en tunn trupp. Lägg därtill att målvakten Jonathan Rasheed och Kutshi Moilo är avstängda av normala orsaker så blir läget knappast lättare inför matchen.

- Det är som det är. Då är det desto mer glädjande att Timmy Wilhelmsson är tillbaka efter sin skada. Han är inte redo att spela från start men ett inhopp kanske kan vara aktuellt, säger tränaren Robert Hagert inför Kristianstadmatchen.

Det blev 2-2 i vårmötet i Skåne efter två snabba Sylviamål av Allan Borgvardt. Skyttekungen Borgvardt har haft ryggproblem under hösten och har inte kunnat spela en hel match på länge, som ytterligare lök på laxen för Sylvia.

Icke desto mindre är det tre poäng i sikte för Hagert och hans mannar.

- Kristianstad är ett spelande lag och det kan nog passa oss. Jag hoppas att vi kan vända trenden som vi är inne i just nu. Vi släpper till för mycket bakåt och det har vi pratat om hela säsongen, säger Robert Hagert.