Bläckfisk på grekiskt vis
Bläckfisk och fetaost i samma sallad. Låter konstigt men smakar underbart, förutsatt att man gillar bläckfisk - och vitlök.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Foto: Fotograf saknas!
Recept
För 4 personer
300-400 g panerade bläckfiskringar 200 g fetaost i tärningar 100 g haricots verts 100 g svarta oliver 2 röda lökar 2 mogna tomater 1 huvud isbergssallad 1 litet huvud rossisallad Till vinägretten: 2 msk olivolja 1 msk mild vit vinäger 1 vitlöksklyfta 1 nypa flingsalt ett par varv på svartpepparkvarnen Dessutom: 4 dl friteringsolja
300-400 g panerade bläckfiskringar 200 g fetaost i tärningar 100 g haricots verts 100 g svarta oliver 2 röda lökar 2 mogna tomater 1 huvud isbergssallad 1 litet huvud rossisallad Till vinägretten: 2 msk olivolja 1 msk mild vit vinäger 1 vitlöksklyfta 1 nypa flingsalt ett par varv på svartpepparkvarnen Dessutom: 4 dl friteringsolja
Så jobbar vi med nyheter Läs mer här!