Fiskfärsbiffar med stuvad spenat
Först mala fisk, sedan stuva spenat och allt klart på 20 minuter. Det handlar inte om en uppgift för kocklandslaget utan vardagsmat som alla normalt kökskunniga klarar.
Foto: Fotograf saknas!
Recept
För 4 personer
400 g fiskfilé, hoki, sej eller liknande vitfisk 50 g kallrökt lax 3 msk grädde 2 äggvitor 1 tsk salt 1 knivsudd cayennepeppar smör till stekning Till spenatstuvningen:
300 g hackad spenat 4 dl vatten 1 dl grädde 1 msk hackad gräslök 1 tsk konc. kycklingfond maizena till redning salt och peppar
400 g fiskfilé, hoki, sej eller liknande vitfisk 50 g kallrökt lax 3 msk grädde 2 äggvitor 1 tsk salt 1 knivsudd cayennepeppar smör till stekning Till spenatstuvningen:
300 g hackad spenat 4 dl vatten 1 dl grädde 1 msk hackad gräslök 1 tsk konc. kycklingfond maizena till redning salt och peppar
Så jobbar vi med nyheter Läs mer här!