Sverige vet bättre nu.
Jag vet bättre nu.
IFK Norrköping är tillbaka i allsvenskan. Det gick så mycket snabbare än någon trodde med tanke på det tunga fallet 2008 och det brutalt jobbiga 2009.
2010 bjöd på den stora revanschen och en grym comeback på den stora scenen.
Tack vare...
...tre lyckade nyförvärv i målvakten Niklas Westberg, spelaren "överallt"  David Wiklander och målskytten Shpetim Hasani. Den trion har en stor del i framgången.
...den lyckade utvecklingen av mittfältaren Armin Tankovic och Imad Khalilis vackra målskytte.
...den lyckade starten mot Öster, där bortalagets straff gick över och IFK Norrköping kunde spela ut och vinna klart.
...styrelsens tunga arbete och ekonomiska stålbad. Det gav både rubriker och trygghet.
Den här lördagens 90 minuter i Ängelholm var egentligen en bild av hela säsongen.
I drygt 75 minuter var IFK Norrköping allt annat än allsvenskt på Änglavallen. Allt pekade mot ett rysligt avgörande mot Sundsvall på lördag. Tränaren Göran Bergort hade lekt hela havet stormar med sin startelva och bollat med mittfältet så man blev alldeles vimmelkantig, där man varken visste ut eller in.
Det syntes på spelarna.
Det syntes tydligt på spelet.
Ängelholm hade full kontroll över läget och blev inte ens särskilt skakat av ett rött kort med dryga halvtimmen kvar. I stället räddade både stolpen och David Wiklander Niklas Westberg och IFK Norrköping för ett nytt baklängesmål.
Så kom allt det vi väntat på så länge.
Jag trodde IFK Norrköping glömt och gömt sitt spel i säsongens sista timma, men under den avslutande kvarten och med ett par leende resultat på Änglavallens tavla visade man mental styrka, bländade vilja och mod.
Det gav resultat.
Ett självmål och en volley i nättaket senare var IFK Norrköping plötsligt allsvenskt igen. Mittbacken Jonas Nilsson styrde in Imad Khalilis frispark för 1–1 och Christoffer Nyman skickade upp målvakten Daniel Anderssons retur strax under ribban för 1–2.
Plötsligt var drömmen sann.
Plötsligt var allt klappat och klart för Återkomsten II.
Den omedelbara glädjen från en haltande vänsterback Caio Mendes till de medresta supportrarna till Skåne var total. Partyt började i samma ögonblick det osannolika 1–1 mellan Sundsvall och Trollhättan på Norrporten Arena spikades, fortsatte på resan längs långa E 4 och tog säkert ny fart i samma ögonblick spelarbussen når Norrköping och Dansbandskampens premiär tonat ut. Det håller, säkert, fortfarande på, när ni läser de här raderna.
Den här gången får dock inte baksmällan bli lika tung och stor som 2007.
Det vet alla i IFK Norrköping.
Välkommen tillbaka.