Ny regim vid Syntorp

Sedan cirka en vecka tillbaka drivs före detta restaurang- och hotellrörelsen Tjuren i ny regi. Johnny Berglund från Norrköping har blivit Gusumsbo och kallar sin nya rörelse Blå Kusten?s Värdshus.

Johnny Bergluund driver sedan en kort tillbaka Blå Kusten´s Värdshus vid Syntorp i Gusum

Johnny Bergluund driver sedan en kort tillbaka Blå Kusten´s Värdshus vid Syntorp i Gusum

Foto: Owe Berggren

Gusum2007-10-23 01:06
Berglund har jobbat som kock i Norrköping under cirka tio års tid. Senast drev han Restaurang Mitt och Ditt under två år och dessförinnan var han kökschef på Restaurang Carl Johan.Johnny Berglund är hyresgäst hos fastighetsägaren S-O Wallin Norrköping, vars son tipsade om den lediga rörelsen i Gusum.Vanlig husmanskost
Berglund serverar vanlig husmanskost och även à la carte till konkurrenskraftiga priser. Han planerar även pubkvällar under vinterhalvåret och ska även införskaffa en storbilds-tv av god teknisk kvalitet. Där ska han visa exempelvis schlagerfestivalen och viktiga fotbolls- och ishockeymatcher som ska locka gäster till Syntorp. Boka hela dygnet
Vad gäller bokningar till hotellrörelsen kan det göras hela dygnet. Festsugna gäster kan också boka plats på Blå Kusten?s Värdshus.Marknadsföring sker via hemsidan och punktvisa reklaminsatser. Dessutom kommer minigolfbanan få en ansiktslyftning till våren. Det kommer spelare i Gusum att gillla.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om