Caesarsallad
Foto: Fotograf saknas!
4 personer
blandade salladsblad
i vilken romansallad alltid måste ingå3-4 msk hackad gräslökhyvlad, färsk parmesanosteventuellt några körsbärstomater eller annan salladsgrönsakTill dressingen:1 ägg1 msk vitvinsvinäger1-2 sardellfiléer 1 vitlöksklyfta1 msk fransk senap av dijontyp1 dl olivoljasalt och svartpepparTill serveringen:små brödkrutonger
blandade salladsblad
i vilken romansallad alltid måste ingå3-4 msk hackad gräslökhyvlad, färsk parmesanosteventuellt några körsbärstomater eller annan salladsgrönsakTill dressingen:1 ägg1 msk vitvinsvinäger1-2 sardellfiléer 1 vitlöksklyfta1 msk fransk senap av dijontyp1 dl olivoljasalt och svartpepparTill serveringen:små brödkrutonger
Så jobbar vi med nyheter Läs mer här!