Ghaith Zaghloula flydde till Sverige från Syrien 2015 och är hängiven sin dröm att lyckas som affärsman och företagare.
Nu finns han i den egna choklad- och cafébaren Golden Royale på Kungsgatan, där han presenterar ett annorlunda sätt att tillverka och sälja glass.
– Nu utökar vi med en sorts glass som inte funnits här i stan tidigare. Den är väldigt populär, för du väljer precis det du vill ha i själv, berättar Ghaith Zaghloula.
Grunden är en vaniljsmet. Kunden väljer vilka smaker som ska tas med. Det kan vara allt från godis, nötter, färska frukter eller bär.
Först hälls smeten ut på den runda plattan som håller en temperatur under 20 minusgrader. Smakerna läggs på och sedan sätter ett intensivt hackande igång med metallspackelspadar. När allt blandat sig väl trycks smeten ut till ett tunt lager, och skrapas ihop till rullar.
– Folk tycker om det jättemycket. De filmar gärna när man hackar upp just deras smak, berättar Ghaith Zaghloula.
Han har lång och egen erfarenhet av att tillverka och sälja glassen från sommarstaden Västervik. 2017 köpte han den första fryshällen från Kina och tränade sedan hemma innan han drog igång försäljningen i en husvagn under sommarhalvåret.
För ganska exakt ett år sedan öppnade 25-åringen sitt första egna café i Norrköping, Golden Royale.
– Jag vill att mina gäster ska känna sig som kungar. Det är därför jag valt just det namn jag gjort på mitt kafé, säger ägaren.