Det har nu gått lite drygt ett halvår sedan hyresgästerna flyttade in i kvarteret, där Bollen tidigare låg. För den uppmärksamme har lokalen, som ligger på entréplanet i huskroppen som vetter ut mot korsningen Södra Promenaden/Ektorpsgatan, hittills stått tom.
Nu är det dags för hyresgästen att flytta in, i detta fall den italienska restaurangen och butiken Don Luigi, som Morad Morad, Johannes Hanna och Fadi Mrad står bakom. Och det var just läget som fick dem att nappa.
– Det kommer att bo mycket människor i området och det ligger nära promenaden, säger Morad Morad och pekar ut mot trädallén utanför, där en del av restaurangens uteservering kommer att ligga.
För området kommer att växa, bland annat kommer Hyresbostäder bygga 400 bostäder i Ektorp.
– Vi ser helt klart att det här samarbetet kommer att lyfta området, säger Thomas Gustafsson, uthyrningschef på Hyresbostäder, som hoppas att det blir ett mervärde för hyresgästerna som får en restaurang i kvarteret, samtidigt som det kan bli mer attraktivt att bo där.
Att det finns flertalet restauranger i närheten, är inget som oroar restauratörerna.
– Det är ett bra läge, med bra möjligheter. Man ser restaurangen när man åker förbi, säger Morad Morad.
På andra sidan Ektorpsgatan ligger hemmaarenan för allsvenska IFK Norrköping.
Det kan, under normala omständigheter, innebära att en hel del fotbollssupportrar passerar innan och efter match. Men någon "sportbar" är det inte tal om att det blir.
– Vi har 25-30 sittplatser, så det är ganska litet. Kommer det för många får vi säga nej. Det ska vara familjärt, tanken är att barnfamiljer ska kunna komma och sitta och äta, även om det är match, säger Morad Morad.
Han driver sedan tidigare flera restauranger i stan, likaså har Johannes Hanna vana från branschen.
– Jag har haft ungefär samma roll tidigare. Men det här blir ett nytt koncept, med nya människor. Det blir jättespännande!, säger Johannes.
I butiken kommer man kunna köpa italienska delikatesser, man ska även kunna köpa delikatesskorgar att ta med hem. Enligt Morad och Johannes kommer de, som enda stället i stan, erbjuda pinsa, en avlång pizza från Rom.
– Den är gjord på fyra olika mjöl och upplevs tjockare än andra pizzor. Men det är den inte, utan bara mer luftig, säger Morad Morad.
– Jag har testat. Och den var riktigt god, inflikar Thomas Gustafsson.