Helstekt entrecôte med trippelpepparsås
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Foto: Fotograf saknas!
4 personer
800 g entrecôte i bitsalt och vitpeppar1 tsk vitlökspulver1 tsk timjansmör och rapsoljaTill såsen:
1 msk vardera av torkad rosépeppar, grönpeppar och svartpeppar1 tsk dragon, torkad1 1/2 msk smör1 1/2 msk vetemjöl1 tsk lökpulver1 dl rött vin2 dl vatten1 dl grädde1 msk konc. kalvfondsojakulörsalt
800 g entrecôte i bitsalt och vitpeppar1 tsk vitlökspulver1 tsk timjansmör och rapsoljaTill såsen:
1 msk vardera av torkad rosépeppar, grönpeppar och svartpeppar1 tsk dragon, torkad1 1/2 msk smör1 1/2 msk vetemjöl1 tsk lökpulver1 dl rött vin2 dl vatten1 dl grädde1 msk konc. kalvfondsojakulörsalt
Så jobbar vi med nyheter Läs mer här!