Paniken hinner att sprida sig i så där typ 30 sekunder.
– Herregud, jag hade beställt en låda bananer ... det kom ett kilo!
Men leverantören lugnar ner Sanna Annerstedt. Fler bananer är på väg. Har man bara varit öppet i fyra dagar så kan det ju bli några nybörjarmissar. Men Sanna är knappast någon rookie.
Innan hon valde att öppna café i Knäppingsborg i centrala Norrköping så jobbade Sanna i sex år på en restaurang i Oslo.
Varför blev det en vegansk satsning i Norrköping?
– Jag kommer ursprungligen från Kalmar och där öppnade ett par som jag känner, Shahram och Rabea, det första OAS-stället. Därefter har konceptet etablerats i både Växjö och Jönköping. Vi kände att vi ville satsa på en större stad.
Sagt och gjort. Efter att förälskat sig i lokalen vid Knäppingsborg under ett besök i höstas, så började arbetet med att öppna upp caféet. Det dröjde. Och så dröjde det lite till.
– Den pågående pandemin ställde till det. Först skulle jag ha öppnat i början av april, sedan i slutet ... nu blev det den 10 maj. Men på sätt och vis kanske det här blev bättre. Nu blir det varmare och ljusare, det känns mer hoppfullt, säger Sanna, som driver caféet tillsammans med Hamed.
Pandemin fick er inte att tveka?
– Nej, det här är ju vår dröm. Vi vet att vi kommer få kämpa i början, men jag tror det kommer att bli ett nytt normalläge efter sommaren, säger Sanna.
Är man vegan innebär det att man inte äter något från djurriket, som kött, fisk, fågel och skaldjur, ägg och mejeriprodukter. Den senaste tiden har det dykt upp fler veganska alternativ i Norrköping och Sanna tror att det finns marknad för fler.
– Det ligger i tiden, det finns en helt annan medvetenhet om miljöpåverkan och hållbarhet idag. Jag tror utvecklingen fortsätter så, pandemin har fått fler att tänka efter, säger Sanna.
Varför ska jag som inte är vegan välja veganskt?
– Framför allt handlar det om bra råvaror. Blåbärscheesecake smakar verkligen blåbär. Folk kan fråga "är det bara de här ingredienserna?". Och det är ju just det som är grejen.
Förutom att de anställda på Oas lagar och bakar, som sallader, smoothie bowls och fikabröd – allt är växtbaserat – så har de också ett eget kafferosteri.
Ni ligger vägg-i-vägg med ett annat café, hur ser ni på konkurrensen?
– Vi ser det som om vi kompletterar varandra. Vill någon i sällskapet ha en räkmacka i stället, så går de till Tinas.