Kokt lax med örthollandaise
Foto: Fotograf saknas!
Recept
För 4 personer
4 skinn- och benfria portionsbitar lax 1 liter vatten1 dl torrt vitt vin1 msk salt5 vitpepparkorn1 lagerblad1 bit purjolökTill såsen:
150 g smör3 äggulor1 tsk vitvinsvinäger1 msk finhackad timjan1 knivspets cayennepeppar1-1 1/2 msk ljus, fransk senap av Dijontypsalt
4 skinn- och benfria portionsbitar lax 1 liter vatten1 dl torrt vitt vin1 msk salt5 vitpepparkorn1 lagerblad1 bit purjolökTill såsen:
150 g smör3 äggulor1 tsk vitvinsvinäger1 msk finhackad timjan1 knivspets cayennepeppar1-1 1/2 msk ljus, fransk senap av Dijontypsalt
Så jobbar vi med nyheter Läs mer här!