Panerad fisk med remouladsås
Foto: Fotograf saknas!
4 personer
4 portionsfiléer av ishavssej eller hokifilé3 msk vetemjöl1 ägg1 dl ströbrödsalt och vitpepparsmör och olja till stekningTill remouladen:1 dl inlagda pickelsgrönsaker1 1/2 msk inlagd kapris1 msk lag från kaprisburken2 dl crème fraiche, gärna lätt1 dl majonnäs, gärna lätt1 msk vitvinsvinäger1/2 tsk torkad dragonsalt och vitpeppar
4 portionsfiléer av ishavssej eller hokifilé3 msk vetemjöl1 ägg1 dl ströbrödsalt och vitpepparsmör och olja till stekningTill remouladen:1 dl inlagda pickelsgrönsaker1 1/2 msk inlagd kapris1 msk lag från kaprisburken2 dl crème fraiche, gärna lätt1 dl majonnäs, gärna lätt1 msk vitvinsvinäger1/2 tsk torkad dragonsalt och vitpeppar
Så jobbar vi med nyheter Läs mer här!