Lunchruschen har lagt sig på pizzerian Fyrkanten Matstugan på Hagebygatan. Ägaren Haitham Matti och de övriga pustar ut.
– På en dag säljer vi minst 120 portioner, fördelat på pizza och grill. Det gör att vi går med vinst, säger Matti.
Vad går bäst?
– Lite tråkigt att säga ... men det är nog kebabpizzan.
Läs mer: Här är pizzeriorna med bäst betyg
Torsdagen blev ingen vanlig dag för Haitham och hans personal. Beskedet att man enligt en undersökning gjord av beställningsföretaget Onlinepizza är Norrköpings populäraste pizzeria, möttes med glädje.
– Jätteskönt att höra. Vi har kämpat hårt för att bli nummer ett, säger han.
Varför tror du ni vinner i den tuffa konkurrensen?
– Det handlar främst om att hålla hög kvalitet och servera bra råvaror. Jag nöjer mig inte med en leverantör utan två för att få de bästa grejerna.
Matti känner av konkurrensen – främst från snabbmatställena vid Mirum galleria.
– McDonalds är en tuff rival. Det är svårt att matcha mat för en tia...
Han tog över pizzerian 2015 efter att ha varit anställd i några år. Innan familjen flyttade till Sverige jobbade han som kock i Iran.
– Jag har alltid varit intresserad av mat. Det var det som fick mig att satsa på pizzerian.
Kunderna kommer från hela Norrköping. Som mest intensivt blir det på nyårsdagen.
– I vanliga fall är vi fyra som jobbar, på nyårsdagen var vi elva. Det blev lite trångt, säger Haitham Matti och ler.