Mio har köpt före detta Danisco-fastigheten på Koppargatan av Klövern. Nu har ombyggnaden nyss startat där ett före detta livsmedelsföretag ska fövandlas till en modern möbelbutik.

– Vårt hyreskontrakt går ut vid årsskiftet och vi vill gärna äga fastigheten där vi har butik så det passade bra för oss att förvärva den här fastigheten, säger Anders Ohlsson, delägare Mio Östergötland/Sörmland. På vår nya adress får vi ett större lager och det är verkligen något vi behöver.

Mio-butiken på Ingelsta ska flytta i början av 2018 och det är mycket som ska göras innan det blir dags. Just nu får den blivande Mio-butiken nytt golv och framåt vintern blir det dags att skapa inspirerande miljöer.

Artikelbild

Omvandling. Anders Ohlsson ser fram mot att flytta Mio-butiken i början av 2018 till den här industrifastigheten som just nu byggs om för att bli en modern möbelbutik.

– Vi ska jobba med sammma koncept och bygga fina miljöer och ett bra kundvarv, säger Anders Ohlsson. Vi får ny modern Led-belysning och bättre logistik vid vår varuutlämning.

Det blir p-platser mot Koppargatan och kortsidan på huset och mot gamla E4:an ligger lagerdelen med skyltmöjligheter.

Mio i Norrköping, Mjölby, Linköping, Nyköping och Katrineholm ägs av Anders Ohlsson och Jonas Ohlsson och det är totalt 25 anställda som nu får byta arbetsadress.