Filmstaden (tidigare SF Bio) har tillsammans med fastighetsägaren AB L E Lundberg renoverat och uppdaterat miljön inne i lokalerna på Drottninggatan för att ge besökaren en ännu bättre bioupplevelse.

– Passagen genom Filmstaden var ganska anonym och nu har vi gjort en betydande renovering, säger Alexander Gil, uthyrare handel, Fastighets AB L E Lundberg.

– Vi har bytt alla ytskikt och besökarna möts av ett snyggt golv i granitkeramik och en inredningsstil som drar lite mot art deco.

Artikelbild

| Den 6 december är det smygpremiär för en ny entré med butik inne i Filmstaden i Norrköping.

Det uppdaterade konceptet i fastigheten Spiran 9 innebär nya fasader, uppfräschad interiör och en utvecklad butiksdel med självplock av godis i ett breddat sortiment.

– Vi har förstärkt uttrycket i Filmstaden och man ska mötas av en bra känsla oavsett om man går in från Drottninggatan eller Gamla Rådstugugatan, säger Alexander Gil.

– Digitala skärmar och en ny ljud- och ljusbild samt ett ljusspel kommer att bidra till helhetsupplevelsen.

Toaletterna har också renoverats och de är från och med nu unisex. Nya skyltar ska också sättas upp mot båda håll på Filmstaden.

Artikelbild

| Nu möts snart biobesökarna i Filmstaden Norrköping av en ny butik och glittrande golv av granitkeramik.

– Vi vill erbjuda våra kunder den absolut bästa biografupplevelsen, säger Peter Broström, fastighetsdirektör Filmstaden AB, i ett pressmeddelande:

– Tillsammans med Lundbergs skapar vi ett nytt koncept och gör det både enklare, smidigare och ännu roligare att gå på bio. Vi erbjuder bland annat en ny butiksdel med självplock av allt som hör en bioupplevelse till.

Artikelbild

| Lundbergs har tillsammans med Filmstaden utvecklat en ny profil där biobesökaren möts av en ny butiksdel och helt nya ytskikt.

Filmstaden har tecknat ett nytt 15-årigt hyresavtal om drygt 1 600 kvadratmeter med Lundbergs och det är LBE Arkitekter i Växjö som skapat interiören.

Läs mer: Stökigt när populärt stråk får nytt golv.