Holistics kontor är nominerat i en tävling som arrangeras av magasinen Fastighetssverige och Lokalnytt och tävlingen avgörs i november.

– Vårt kontor andas Holistic och för att skapa en positiv och bra energi i lokalerna har vi valt att arbeta med naturmaterial såsom trägolv, vatteninstallationen i entrén och marmorbänkar i köket, säger Holistics grundare Bertil Wosk. Vi har även gjort omsorgsfulla färgval som påverkar människor positivt och skapar en hemtrevlig atmosfär.

I kontoret entré möts de anställda av ett växthus, yogastudio med mindfulnesstol, glada färger och porlande vatten. Miljön uppmuntrar och inspirerar personalen att leva ett hälsosammare liv, både på jobbet och hemma.

Artikelbild

| Harmoni. På Holstic möts man av färgharmoni och naturmaterial som ger både lugn och inspiration.

– Vi valde att flytta från Motala till Norrköping för att få ett bättre rekryteringsunderlag, säger Peter Hencz, VD Holistic. Vi märker att många som besökt vårt kontor hör av sig igen och frågar vart de kan skicka in sin jobbansökan. Alla kan ha en stressig morgon med dagislämningar och missade tåg och därför är det så skönt att komma in här och mötas av lugn och balanserad energi.

Holistic har arbetat med Tema Projektengagemang med arkitekterna Ulla Bladh och Anna-Kersti Ericson i spetsen. Företagets grundare Bertil Wosk och företagets egen grafiska designer Malin Hansdotter har också haft en stor del när man skapat den unika arbetsmiljön.

Holistic marknadsför hållbara kosttillskott och erbjuder kurser om livsstilens och kostens betydelse för hälsan.