Som vi kunde berätta tidigare på tisdagen ska övergreppet ha skett tidigt på söndagsmorgonen i närheten av Lidl-butiken i Ektorp i Norrköping.

Den drabbade flickans äldre syster skrev efter övergreppet ett gripande inlägg på Facebook där hon vädjar om hjälp med att hitta de skyldiga.

– Hjälp oss att få fast de här idioterna. Jag vet att det är många som har sett och hört saker, säger hon när vi pratar med henne på tisdagseftermiddagen.

Artikelbild

| Polisen utreder den anmälda våldtäkten. Bilden är tagen vid ett annat tillfälle.

Hon är fortfarande tagen efter händelsen och vill inte säga mycket mer, men vill gärna att läsarna får ta del av hennes ord från Facebookinlägget. Så här beskriver hon känslorna efter händelsen:

"Ska min 14-åriga syster behöva va med om det här? Ska min 14-åriga syster inte kunna gå ut på kvällen? Ska min 14-åriga syster inte vilja leva mer? Ska mitt lilla, lilla allt inte kunna gå ut utan att bli våldtagen?", skriver systern och fortsätter:

"Det absolut värsta som man kan vara med om, det var min syster med om igår. Hon blev våldtagen av tre killar. Att se min systers liv förstöras på ett ögonblick. Att se den jag älskar mest helt förstörd, att se henne i ögonen och veta att hon i hela sitt liv kommer vara rädd för att gå själv eller att träffa killar. Jag vet att sånt här händer hela tiden mot tjejer/kvinnor i världen, men att se sin egen syster i ögonen och veta att det har hänt henne är nog det absolut värsta jag varit med om".

I inlägget, som på tisdagseftermiddagen hade delats över 1 200 gånger, ber hon alla som sett eller hört någonting om hjälp.

"Hoppas att alla kan försöka hjälpa mig och min familj med det här, för vi kommer inte kunna bli en hel familj igen förrän vi har fått tag på dom som har förstört hennes liv", skriver systern.

Tips och iakttagelser kan lämnas till polisen på telefonnummer 114 14.