Skilsmässor och separationer är vanligt och ofta leder det vidare till nya familjebildningar. När Jessica Ohlsson och Kristoffer Andersson blev ett par kände de tidigt att de var inne på samma spår. Bägge två hade samma krav på den andre: att det egna barnet skulle få komma i första rummet. Det var den nya partnern tvungen att acceptera, annars skulle det aldrig kunna bli ett fungerande förhållande.

Redan efter första dejten pratade Jessica och Kristoffer om sina respektive döttrar och hur de ville att det skulle fungera. När det grundläggande kravet om barnen kändes lika viktigt för dem båda, vågade Jessica och Kristoffer ge sig in i ett nytt förhållande. Här fanns möjligheten att satsa på en ny familj - med varandra och varandras barn.

I lördagens PAUS delar de med sig av sina tips till andra som flyttar ihop med sina barn. Till exempel att man bör låta barnen vara med och prata om vad som är bra, dåligt och vad man måste tänka på.

Artikelbild

| Familjeråd är ett jättebra sätt att få hela familjen delaktig tycker Jessica och Kristoffer. Där får allt diskuteras. Allt från favoritleksak till utflyktsplaner.

 

Läs mer - köp Paus som e-tidning här.