Under fredagen flyttade Glitter ut sina artiklar och nyckeln lämnades över till Midas som driver Håll bar & kök i lokalen bredvid. Han fick reda på att lokalen skulle bli tom i mars och tänkte direkt att han ville ha den för att utöka sin restaurang.
– Det ska bli Håll bar & kök Pop up-butik, säger han.
Lokalen ska bli en del av restaurangen och en dörr ska på sikt öppnas upp mellan dem. Där är tanken att kunna servera till slutna sällskap, ta emot konferenser och liknande.
– Men jag kommer också ha butiksförsäljning, framför allt av lokala råvaror och delikatesser.
Redan i dag satsar han på lokala leverantörer i restaurangen och som hörs på namnet vill han arbeta så hållbart som möjligt. Samtidigt säger han att utbudet kan variera och att han inte vill fastna i ett koncept.
– Jag vill kunna agera snabbt utifrån vad marknaden behöver. Är det handsprit folk vill ha så kan jag sälja det!
Varorna kommer inte att exponeras på hyllor och i kyldisk utan troligen på tv-skärmar. Anledningen är att han också kommer starta en webbutik.
Är det inte vågat att utöka mitt i corona-krisen?
– Det är det säkert. Men med ett separat rum i restaurangen kan man verkligen agera. Folk kan sitta i ett eget karantänrum om de vill och vara isolerade på ett trevligt sätt.
Han kommer att ha ett helt färdigt koncept efter midsommar men tror att lokalen kommer slå upp portarna betydligt tidigare.